Solskydd.


     2010-06-21 | 18:02:25

                      

Nu ska vi strax ner och äta buffe/våran kvällsmat (hemskans va vi äter).. Vårat solskydd (läs solskyddet som va bra) tog slut imorses så vi fick använda andra alternativet som va en såndär i sprayform. Resultatet blev som förväntat.. Kräfta fast med inslag av brunt. Imorgon blire därför skuggan. Men kanske lite bra det också eftersom att det varit "pressa så mycket som möjligt" som stått på schemat. Nu blire lite lugnt och det är nog kroppen glad för också! :)


Blir lite shopping idag, över internet ;) Det hör ju faktiskt till att man ska shoppa något på semestern! Ska skicka iväg kortet till fisen också så det hinner fram. Har inte så mycket att skriva faktiskt, händer inte jättemycket på dagarna heller. Hade kanske hänt mer om man tycker om att gå! För det kan man göra, några mil. Som man dessutom ska betala för att gå! Det kan jag inte påstå lockar sådär jätte jättemycket! :P

Nu ska jag kolla kläder :) 

Förresten, våran favorit affär (lägg märke till att det står coop på skylten).. Den har allt, tillochmed ballerina från göteborgs ?! Det visar ju bara hur liten världen faktiskt är..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback



Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se






Auktioner på Tradera

Skapa din egen Tradera-widget



RSS 2.0