Ensamma på krogen.


     2010-03-13 | 13:23:08
Gårdagen var helt okej, riktigt bra faktiskt! Antar att det har mycket med sällskapet att göra, underbara Smultron! Haha, trots att det var ganska så dött ute så vare riktigt kul! Det finns ju fördelar med att nästa vara själv på krogen också..

Man slipper ju stå i kö, man kan önska låtar, man slipper trängas och man slipper hitta folk som man irriterar sig på.. Haha, mjaa det sista är inte sant för dem finns överallt! Herregud, men vi är inte nådiga heller :P Det man gör emot oss får man tillbaka med sju resor värre fast med mer stil ;) Det märks att vi varit med lite längre! (gammal man lät nu)..

På tal om gammal, haha man börjar nog bli lite för gammal för att hänga på vissa ställen när ögonen blir som pingisbollar när de frågar hur gammal man är! Varför vi hamnade på puls utav alla ställen igår... ingen som vet! Klockan var mycket och vi ville bara dansa och det fick vi. Haha, alla låtar som vi ville dansa till då dj:n var öppen för musikförslag. Kanske ska man tolka det på ett dåligt sätt? Eller äre att vara serviceminded?

Nåja, allt som allt var det en underbar kväll som jag "snart" vill göra om! Vi får ta en repris minus några enstaka händelser inom en snar framtid! Men du ska veta att kvällarna och stunderna med dig smultron, då mår jag som bäst!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback



Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se






Auktioner på Tradera

Skapa din egen Tradera-widget



RSS 2.0