"Vinter"-promenix.


     2011-12-30 | 10:55:31

Nu äre städat och vackert bara golven som ska svabbas, men det gör jag senare. Nu ska jag ut i det underbara men kalla vädret. Jag struntar i gymmet. Jaa, ni läste rätt. Jag struntar i det idag. Jag går ut stenhårt nästa år istället ;) Nu under julen/mellandagarna och allt som varit har det blivit lite hippsomhapp med träningen och va vore inte bättre än att starta året med ett löfte om stenhård träning? Det ska ju faktiskt vara relevanta mål och det är ju detta. Så det blir perfekt!

Nu ska jag snöra på mig "rumpskorna" och sen äre bara ut och iväg :)


Jahopp.


     2011-12-30 | 08:32:47

                    

Godmorgon världen!

Nu har jag varit vaken ett bra tag men ändå har jag inte fått något vettigt gjort. Ska tända dendär raketen i baken nu så att det händer något. Mer då? Imorgon äre nyår. Känns inte som att det var längesen vi firade detta året. Kanske borde man göra som alla andra bloggare och göra en resume utav 2011. Det tråkiga är väl kanske att jag inte minns så mycket, eller att det inte händer mer än att jag ränner uppe på solhem? Fast lite saker har ju hänt.. Får finurla lite på det under dagen :)

Nu vare ju som sagt raketen jag skulle sätta fyr på. Såhär kan vi inte ha det. Nu ska det bli nyårsfint här och sen ska jag pallra mig ner till gymmet, och belöna mig själv med ett besök i det underbara solariet. Sen får det väl bli så att jag räknar några förbannade mattetal senare också. Tänk om jag hade fått betalt varje gång jag faller ut i gråt över matten då hade jag varit mångmiljardär nu...

Å just det, appropå bilden så hade jag ingen nyare. En från 2010 får duga :P


24 december.


     2011-12-24 | 10:26:51

För alla som missat äre julafton idag. Inte för att det är så mycket till julstämning när snön lyser med sin frånvaro. Men va sjutton.. Det är väl granen som räknas :)

Mamma stressar runt som en yrhöna och irriterar sig på allt som kommer i hennes väg. Lite små komiskt ändå, men hon vill ju bara att allt ska bli bra. Men visst hade det varit trevligt om hon kunde stanna upp och andas. Det blir hur bra som helst allting ändå :)

Det är väl dags för mig att göra en insats antar jag. Få ner Oskar till duschen och fixa både honom å mig. Det bore räcka.

Hoppas att alla får en riktigt bra jul!


Matte.


     2011-12-21 | 22:19:35

                     
bilden har absolut inget med texten att göra. Jag längtar bara efter sommaren. Eller sol och värme iaf.

Den jävlen som uppfann matteboken och tal tror jag minsann har något allvarligt fel i huvudet. Människan som uppfann miniräknaren däremot, en riktigt förståndig människa :)

Har räknat matte hela dan idag, antagligen därför jag spyr lite smått över den. Haha, vem försöker jag lura?! Jag spyr över matten även när jag inte räknar. Det blir bara lite mer tydligt när jag är tvungen att sätta mig med böckerna och räkna. Men en sak kan jag vara glad över, jag överraskade mig själv med att räkna ut en B uppgift bara sådär huxflux som att jag aldrig gjort annat. Så lite hjärnceller har jag minsann. Tummen upp för det! :)

Imorgon äre lite utav en fixar dag, samtidigt som jag ska hinna med att räkna några tal. Ska inhandla nytt kollegieblock också för jag har minsann nästan räknat slut på ett redan! Då kanske ni förstår hur jävla många uppgifter det är att göra. Jag menar.. Jag började med matten den 12:e och redan nu den 21:a har jag avverkat ett helt kollegieblock och det ska också tilläggas att jag skriver fasiken inte stort.

Tanken slår mig faktiskt lite nu att det kanske inte är så konstigt att jag inte blev godkänd i matten, med tanke på att jag klarade mig gott och väl på ett block i skolan. Kanske ett halvt tillochmed. Den ena halvan utav blocket bestod utav en massa kladd och arga ord om matte. Hahaha!

Nu ska jag sortera tvätt, 04.30 piper klockan imorgon då ska jag agera exemplarisk flickvän och slänga på motorvärmaren åt herren. Vad gör man inte i hopp om att tomten ska se hur snäll jag är?! :D


20 December.


     2011-12-20 | 10:38:55

Fyra dagar kvar till julafton, har man inte inhandlat alla paket ännu äre nog ganska så bra att börja tänka på det nu. Själv har jag gjort det ohyggligt bekvämt för mig själv genom att beställa nästan allt (förutom Mickes bok) över internet. Å några julklappar inhandlades redan i september/oktober. Ibland är det bra att ligga steget före :)

Idag ska jag ner på stan, inhandla Mickes julklapp till mig. Haha, jaa man kan tycka att det låter konstigt för det gör det. Men han har faktiskt bett mig att köpa hans julklapp till mig, själv. Det roliga är nog ändå att jag ska betala den själv också ;) haha!! Ibland undrar jag verkligen hur mycket han tycker om mig :P Väl nere i stan ska jag inhandla lite mer "bra att ha" saker tex. ett solkort, flux, vita knästrumpor och gissa vad?! Joo min älskade herre har skickat mig för att inhandla en annan julklapp också men det är hemligt.

Nu ska jag sluta babbla om strunt och göra lite nytta istället. Ska räkna lite matte innan jag fixar till mig. Kan ju inte gå runt och se ut som 24 svåra år hela tiden. Av dygnets alla timmar räcker det ju att jag ser ut som svåra år hälften utav tiden.


Från mammas 50-års firande, kanske borde berätta om det?!...