3 av 3.


     2012-04-22 | 23:00:20

Äntligen!! Efter typ miljoner försök så har jag fixat repetitionerna :D Nu har jag bara slutprovet kvar som ska fixas på 5 försök! Men det ska nog gå.. Bara jag inte får en massa som man ska räkna ut saker på så blir det nog inga problem. PepparPeppar!

Nu äre bingen som gäller, ögonen går i kors!


75 Kvar.


     2012-04-19 | 22:09:18

                         

Tummen upp för mig! Efter 5 svordom-svordom-gigantisk svordom klarade jag äntligen den första repetitionen! Glädjen är total fastän ångesten infunnit sig att jag inte tränade idag. Stackars mamma som ska med imorgon, jag måste kompensera för att jag inte va där idag. Med andra ord.. Imorgon finns det fasiken ingen nåd, det är stenhårt som gäller!!

Men över till det som inlägget skulle handla om, proven! Har några fjuttiga (okej, förbannat många) prov kvar att göra innan jag har dedär plastkortet i min hand. Men skam den som ger sig! Å jag klarar minsann mer än vad jag tror. Matten fixade jag ju och belöningen kom idag i form utav en helt underbar vinter jacka :) Satt som ett smäck och ingen blev gladare än jag (kanske mina nära och kära för då slipper det iofs en ledsen mig) haha... Humor! Eller inte :/ Nu ska jag diska å sen äntligen tvätta mitt fruktansvärda hår, men snart ny vecka och det innebär ju också nytt försök med håret! En hemskans massa att köra tummen upp för ju!


jahopp.


     2012-04-17 | 11:11:56

Då vare dags igen, efter en hel veckas uppehåll är det dags att sätta sig bakom ratten igen :) Å vetni vad mera? Nu äre bara en enda vecka kvar tills jag får göra om håret igen och kanske kan se normal ut igen :) Å vad tycker jag nu om detta?! Fantastiskt underbart!


MaryKay.


     2012-04-16 | 17:59:02

Nu sticker jag till marykay med mammsen, man måste ju ställa upp liksom ;) Å när det bjuds på fika och man samtidigt blir både renare och finare så kan man gott avvara några timmar utan problem.

Dagen idag har varit en helt fantastiskt underbar dag. Gick upp 8 (alltså en hel timmes sovmorgon). Käkade och sen vare gymmet. Ett hejdundrande pass i gymmet där bröst fick sig en omgång för att sedan döda benen i 30 minuter på cykeln och därefter hejhej magmuskler!! :) Kan dagen bli mycket bättre? Joo faktiskt, när man cyklar till och från gymmet ;)

Fler sådana här dagar, tack!


Mot glädjen.


     2012-04-14 | 11:10:33
Så sant som det är sagt, nu sticker jag ner till gymmet och införskaffar mig energi och sjukligt mycket glädje! Ut med det negativa och in med det positiva :)