Jahopp, 25 idag.


     2012-08-28 | 12:45:28
Grattis till mig! Inget speciellt alls med denna dag, fyller år, 25 för att vara precis. Vädret är ju toppen, speglar nästan mitt humör idag. Men om en vecka så kommer jag lysa som solen själv. Då sticker jag och min absoluta favorit någonsin till Playitas i en vecka för sol,bad och träning! :)
 
JoppJopp, nu ska jag käka lite mat. Lunch. Sen ska jag inhandla smörknivar.
 
Återigen, stooooort grattis till mig idag!

Ny vecka


     2012-08-13 | 10:20:04
Åså vare måndag igen... Inte för att jag sörjer jättemycket, känns faktiskt mer skönt om sanningen ska fram. Nu kör jag igång på riktigt, med både träning och plugg. Legat lite på latsidan vad gäller båda, men framförallt plugget och det funkar inte riktigt :/
 
Tänkte laddat upp en bild, men såg till min "fasa" att det fanns mest uråldriga kort så får nog tömma kameran i eftermiddag för att göra en liten uppdatering :)
 
Men nu, fixa här och sen traska till gymmet för att avnjuta ett spinning och corepass! Ikväll blire yoga och pump :D

Tillbaka?


     2012-08-10 | 11:41:46
Om man skulle göra ett nytt försök med bloggandet. Jag menar, va hände liksom?! Bara slutade sådär...
 
Mycket har hänt sedan sist, men ingen jag känner för att rabbla upp här. Vi tar det ifrån nu. Känns iofs som att bloggen kommer bli överfylld utav "hej-nu-sticker-jag-till-gymmet"-inlägg men det får vara. Just nu är det något som jag kommer satsa på. Iallafall som det känns nu.
 
Känns som att det är dags att få dendär perfekta kroppen "drömkroppen" som man suktar efter. Och den kommer ju inte gratis, tyvärr!!! Nåväl, dags att hoppa ur sängen?? Haha, har legat här sedan 8?! Finns ju faktiskt vettigare saker att göra, men ibland vill det sig inte riktigt.
 
Märkte precis hur bra det passade ihop med att jag började inläggen med att jag skulle börja jobba på kroppen igen :P Jag skyller på träningsvärk och halsont. Och en jävla brist på energi....
 
Hej sålänge!