Söndag.


     2011-07-24 | 21:27:44

Idag är det söndag vilket gör det ganska logiskt att det var lördag igår isf :) Trots att jag är lite förkyld så hade jag/vi en toppen kväll igår :) Absolut högsta betyg! Lite grillning, bakning, alkohol och "dans". Den enda missen som gjordes var väl egentligen att ingen tog kort, och då ska ju kanske det tilläggas att iaf jag brukar vara väldigt flitig med kameran när det väl gäller.. Tydligen inte igår, men det kommer fler gånger det är jag säker på!

Idag värker fötterna och det vore en lögn att säga att hjärncellerna jobbar på högvarv, de har tagit semester och stängt av helt idag! Efter tinitus och bastudans på Harrys igår är väl det kanske inte så konstigt. Dock är kalorimuffinsarna ett minne blott, om det inte hade varit för att de serverades till frukost också ;) Som det kan gå! Men kul vare och jag ser redan fram emot nästa upptåg! :)

Imorgon är blir det andra bullar, då blire ett eller två underbara besök på gymmet :)


Träningskompis.


     2011-07-22 | 10:48:27

Fick mig en riktigt trevlig överraskning igår på gymmet när jag satt helt i min egna värld och cyklade! Gullungen Tina uppenbarade sig från de döda :P Hon har minsann också börjat träna på onyx och gissa en som är glad? JAG! Nu har jag ytterligare en träningskompis ;)


Tack google för bilden ;)


Samarbete.


     2011-07-21 | 10:40:19

                  

Halsen vill fortfarande inte samarbeta med mig, men lite bättre är jag minsann så idag sticker jag till gymmet för första gången denna veckan :) Blir lite cyklande i väldigt lungt tempo, bättre än inget helt klart!

Solen vill inte infinna sig heller, så vad ska man göra?! Jag har en massa olika förslag på vad jag skulle kunna göra, men man ska ha lust också :P


Verkligheten.


     2011-07-20 | 15:13:52

När verkligheten tränger sig på är det skönt att ha en mamma som inhandlar ritböcker ;)
 Allt för att tiden ska gå och jag ska lära mig att stå ut.
Det är inte lätt, men nödvändigt.Jag önskar bara att någon kan ta mitt halsont så jag blir kvitt lite tankar. 
Det är väl ändå inte för mycket begärt?


Sjuk.


     2011-07-18 | 12:26:02

Jag har verkligen inte tid till att bli sjuk. Inte nu, fast å andra sidan så är det bättre nu än sen.. Har ju lite inplanerat nu det närmaste.

Ska strax sticka iväg och hämta ett paket och det är aldrig fel! :D Sen ställa mig och laga mat, slänga ut lite annonser på tradera och försöka kurera mig så gott jag kan.

Om du/ni som läser detta bara kan ta några få baciller var så skulle jag bli kanonglad! Ni kan ju tänka på saken iaf :)