Blinka.


     2011-09-29 | 09:23:50

                                        
                                    bilden kommer som vanligt ifrån google.

Måste ju uppdatera alla nyfikna själar om hur det går med körandet. Jag har övat ännu mera på att krypköra och jag har bytt bil varenda gång :P Jag har fått testa att köra på de "riktiga" vägarna (om man räknar "industri-områdes" vägarna ;)) Har övat på att svänga också alltså.. Bromsa, växla ner, blinka och sväng..

Jag har fått ytterligare lite fler utbrott när det inte går som jag vill. Jag har gett upp och tyckt att allt är hopplöst säkert 370 gånger utan att överdriva. Å nu senast i tisdags då körde jag faktiskt på en helt riktig väg. Nämligen vägen från almenäs. Okej, kanske inte jätte trafikerad men testa själv och kör där med en stor volvo precis vid 16 tiden när alla slutar, då är man inte så kaxig längre!! Än mindre när det kör upp en stor fet lastbil bakom en och man blir så stressad att man inte vet vad man ska göra att allt bara blir fel så att man aldrig kommer iväg....

Igår däremot, backade jag ut från mammas parkering, jag lyckades komma på dedär med kopplingen riktigt bra och jisses va stolt jag blev över mig själv! Äntligen kanske det har fastnat hur man ska få till det varenda gång?! Man kan ju alltid hoppas :D

Nu inväntar jag bara nästa körlektionstillfälle, å innandess ska jag minsann ha plöjt igenom ett eller två kapitel i boken! :) Hejja mig!


Tårar.


     2011-09-22 | 09:14:51Tankar, tankar och ännu mera tankar.
Jag gillar inte torsdagar och än mindre sen förra torsdagen då jag faktiskt la undan masken för några minuter.
 Jag öppnade mig och pratade om det som gör ont. Eller ah, endel utav det som gör ont.

Låt dem ni älskar veta det.


Krypkörning.


     2011-09-18 | 21:18:36

                  
                                              bilden snodde jag från google.

Efter två hejdundrande pass på gymmet plockade Lasse upp mig utanför. Då var det dags, det var tid för första lektionen i att köra bil!! Å hur gick detta nu då?...

Eftersom att jag uppenbarligen kan skriva om det så överlevde vi ju, vilket man kan se som positivt (eller negativt vilket som). Men jag ser det ganska så positivt ändå. Å jag körde inte heller på någon/något så.. Tummen upp! Det enda som var lite jobbigt var väl att jag fick besök utav en känguru några gånger, kärringstopp två gånger men annars så gick det smärtfritt. Trodde faktiskt att det skulle gå sämre än vad det gjorde! Vilket självförtroende!

Menmen, första lektionen var att gå igenom alla saker utanpå och i bilen och det gick ju helt okej. Jag blev ju inte underkänd iaf ;) Kände mig riktigt smart som kunde säga vad alla saker va till och vart man fyllde på med det ena och det andra. Tacka vet jag alla symboler, utan dem hade jag nog varit ett hopplöst fall :P

Å efter en snabb genomgång om hurvida bilen var körbar eller inte (om lampor och annat funkade) så var det dags att lära sig konsten att krypköra. Å hur gick det då? tjaa.. Utan att ljuga skulle jag kunna säga att jag kan det betydligt mycket bättre nu än vad jag kunde innan :P Men att upprepa det innan varje nytt moment skulle kanske inte vara en dum idé...


Fyfarao.


     2011-09-15 | 15:03:14

Kan inte tro det är sant, men herrejisses vad duktig jag varit idag!! Va längesen ;) Gick upp när klockan ringde vid 7, käkade frukost och mös för mig själv. Okej... jag förbannade väl dagen lite kanske med tanke på att jag skulle till solhem men jag tvingade faktiskt dit mig själv idag! :)

Uppe på solhem gick det finfint! Envisa jag har öppnat mig och lyssna nu här.. JAG HAR GJORT ETT ENORMT KLIV I RÄTT RIKTNING!! Så snälla, snälla, snääääälla kan inte bara någon fråga hur det gick idag?! Jag är så äckligt stolt över mig själv som struntade i fall tårarna skulle börja rinna och ifall det skulle bli jobbigt. Det SKA vara jobbigt annars hade det ju inte varit något "problem". Riktigt nöjd med mig själv. Å som att detta inte skulle räcka?!

Jag tog en promenad ner till stan, stegen styrda mot onyx! 20 minuter senare var jag 310 kalorier fattigare och  redo för en timma combat :D 5 pers medverkade och jag kan säga att det var riktigt kul :) Så detta är nog något som jag ska göra till en vana. Efter combaten belönade jag mig själv med en 25 minutare i solariet :) Skööönt.

Å nu sitter jag här, redo att hoppa in i duschen, men först ska jag läsa lite teori och göra några prov... Jag har ju lovat! Eller jag har fått det i uppgift snarare.. När maistro jobbar ska jag plugga teori. Lika bra att sätta gång :)


Relativt.


     2011-09-09 | 16:03:16

Nope, nu ska jag faktiskt göra något vettigt utav denna dagen. Packa träningsväskan och bege mig neråt till gymmet :) Ovanligt?!..

Blir nog sista träningen innan nästa vecka så jag hinner bli bättre :) Inte bra att träna när man är sjuk, men om jag bara känner av det lite så kan jag lika väl röra på fläsket! Vila kan jag göra ihelgen eller när jag är död och begraven, det funkar ju också :) Allt är ju relativt liksom.

Nu kissa, sen packa! Hörs senare :)