Bloggen.


     2012-01-27 | 16:07:47

Suck. Känner liksom bara för att spy ur mig allt agg någonstans och då passar ju bloggen bra! Tur att man kan ha den till något ;) Har suttit och spelat spel i en timma nu (min rast) och nu ska jag börja räkna igen :( Skjut mig snälla?!

Jag tycker verkligen som farmor sa till mig dendär sommaren när jag var tvungen att räkna matte för att inte få IG (vilket jag fick iaf så.. tja, det var ju nödvändigt att förstöra ett helt lov för ingenting). Jag citerar farmor "Miniräknaren finns utav en anledning, för att man ska använda den".. Jag menar, hallå?!?! Inte fasiken blir jag bättre på ett jobb för att jag kan räkna matte på elitnivå? Det är ju ändå inte hjärncellerna som gör jobbet? Det är ju jag. Min kropp.

Okej, jag kan väl hålla med, hjärncellerna hjälper väl till en smula, men kom igen.. Bara för att jag har ett jäkla IG i matte betyder ju inte det att jag sämre på ett jobb än någon som har MVG? Sålänge det inte handlar om att vara mattelärare vill säga... Men det har inte jag tänkt bli ändå.

Nope, nu ska jag ge matten en chans igen, 30 minuter, sen tvätten och sen 30 minuter till. Sen har jag fasiken suttit med matten i över 3 timmar! Det får vara nog nu. Jag fattar ju ändåså bara hälften utav vad det är jag gör. Så jag kan ju lycka till på provet sen. Bah, kan lika väl sluta med matten  nu. Som det känns nu kommer jag aldrig klara av den. Positiva jag liksom. Nix, nu ska jag skriva ut de sista inlämningsuppgifterna och sen räkna..

p.s för att inget ska misstolkas så äre en smula ironi i texten.


Fredag.


     2012-01-20 | 09:13:46

Fasiken vad skönt med fredag. Eller om några timmar äre skönt att det är fredag. Har lite att göra innan jag kan koppla av på det sättet jag vill.

Va hemma hos Jenny å Linus igår. Fick mat och efterrätt :D supergott och himla trevligt. Det börjar även nu dra ihop sig till thailand avsevärt! "Bara" dagar kvar idag. Så snart får vi börja sluta att umgås med varann så vi inte tröttnar innan Thailand ;)

Nu ska jag fixa till mig, så gott det går.. Sen blire en promenix och efter det lite bil brummande och sen solning :D Tyvärr sen när jag kommer hem måste jag sätta mig med matteböckerna och plugga på som fasiken. Blir skönt när Micke slutar, då börjar helgen för några timmar, fram till lördagen. Sen äre dags igen. Alltså när jag är klar med matten, å ifall jag klarar den, då äre en som kommer belöna sig själv stort!

Ha en bra dag alla!

                                  
                     Förresten ser ni samma sak som jag?! Jag var så jävla mycket snyggare i håret innan...


Mitt i veckan.


     2012-01-18 | 15:47:46

Var ett tag sen, igen, som vanligt.. Men det har varit fullt upp och dygnets alla timmar räcker inte till riktigt. Men nu när jag ändå sitter vid datorn och spelar kan jag ju faktiskt passa på att uppdatera här. Nackdelen med att uppdatera så sällan är ju att inläggen har en tendens till att bli väldigt långa, men vafan. Ingen mer än jag som läser här ändå.

En jävligt öppen dagbok skulle man väl kunna säga. Men å andra sidan, det är väl lika bra det. Jag menar, dedär dagböckerna som man hade förr med det yttepytte lilla låset behövde man inte ens en nyckel för att kunna öppna. Så skillnaden är ju hårfin om man ska vara ärlig. Då kan jag likaväl skriva här även om jag tar bort endel utav det som jag egentligen vill skriva (för allt kanske inte ska läsas utav alla). Nåväl...

Sen sist har det väl inte hänt jättemycket direkt. Jag svär fortfarande över matteböckerna samtidigt som jag förbannar mig själv över hur jag kunde vara så dum att jag inte stog ut dedär sista månaderna som var kvar. Då hade jag sluppit att sitta med skiten nu. Å hårt måste jag jobba. Det är inte bara matten jag ska fixa, ett körkort också. Min plan är att vara klar med matten innan Thailand så att jag "bara" behöver koncentrera mig på teorin.

Men det är mycket just nu. Kanske därför jag känner mig gråtfärdig varenda minut. Jag är orolig, rädd, stressad. Jag vill så mycket, men jag vet inte om det kanske är lite för mycket som hänger över mig just nu. Det går lite för fort på något vis. Jag vill inte verka svag, men det är säkert så jag framstår. Eller som att jag skjuter saker framför mig. Men jag fixar liksom inte allt. Jag är ingen super-tjej även om jag ibland önskade det. Jag är bara jag. Marie.

Jag fattar liksom inte vad som händer. Här sitter jag, har det mesta som man kan önska sig, och mer där till, ändå rinner tårarna. Vad är det som är fel?! Eller är det okej att må såhär? Vara sånhär? Jag försöker hela tiden att skratta och le, men det gör så ont. Det gör såhelvetes jävla ont inuti mig, men jag vet inte varför. Jag borde vara glad. Jag är glad men ändå känns något galet. Kanske har jag bara sprungit lite väl fort fram det senaste och glömt att stanna upp. Hänga med i svängarna liksom, jag har bara kört på.

Haha, så typsikt mig att få ångest efter att jag skrivit ner något sådanthär. Det senaste har jag raderat alla sådanahär inlägg just bara för att ibland kan det bli så fel. Men inte denna gången. Visst skulle det vara enkelt att klicka på delete. Men då skulle dessa minuterna vara till gäves. Jag ska skrapa ihop mig själv nu, dags att träna. Pump och core.


Sjöbo.


     2012-01-05 | 17:03:00
Sitter just nu hemma hos strumpan och kotten :) Jag och Micke har våldgästat dem hela dagen, eller vi har våldgästat kotten rättare sagt då strumpan varit iväg och tjänat in pengar till hushållet. Vilken tur kotten har som har sin fina strumpa :)

I väntan på strumpan har vi hunnit fika två gånger. Jag klagar inte och efter maten som vi ska bli bjudna på ikväll blir det lite mer fika i form utav paj :)
Å för att berätta något som faktiskt kan vara bra att veta är att igår köpte jag körlektioner. Självklart säger jag till när det är dags att köra bland andra bilar så ni ändå har chans att välja hurvida ni vill befinna er ute på vägarna samtidigt som mig eller inte :)
Hejsvejs!

Egentligen.


     2012-01-03 | 20:40:47

Har suttit och försökt knåpa ihop några bilder från nyår, men det är svårt. Är inte korten suddiga så ärom inte till för allmänheten :P Det blir liksom inte så mycket kort att välja på tillslut.. Jag får fundera lite mer över bilderna men sålänge kan ni få se en nedrans fin bild just ifrån nyår :)


Ser fram emot ett helt nytt år tillsammans med dig ♥