Kommentar.


     2011-06-30 | 22:37:03

Hahahahahaha, herregud hade jag inte ont i magen efter combaten så har jag det nu efter en mindre skrattattack och insikten att jag kanske verkligen inte har något liv?!?! :P

"ha,ha den bakgrunden/posen känner man igen! hmm, nu börjar man kolla in bakgrunden....vinboxen kvar disktrasan på samma ställe, kan undra om den är utbytt?"

Bara för därför tänkte jag bjuda på en heeeeelt annan bild så att det inte finns något att gnälla över å nästa gång ska jag bannemej ändra om innan jag tar kort ;) Med detta sagt så firar jag med att testa att tugga lite melon med min "skeva" sida utav munnen. Jisses, man kan ju verkligen tro att jag har ett liv :P


På språng med mammas burk :)


Till mamma.


     2011-06-29 | 08:44:49

Alltså alla mammor vill göra allt för sina barn, även de gånger som de egentligen inte kan/vill/orkar så gör de det ändå. Just därför vill jag "hylla" min mamma lite extra bara sådär trots att det inte är någon speciell dag men faktiskt så tror jag att vi visar våran uppskattning alldeles för sällan.

Min mamma gör verkligen allt för mig och mina syskon. Att hon ens står ut vissa gånger har jag väldigt svårt att förstå. Hon har varit med om mycket och det verkar liksom inte finnas något slut på alla händelser inom våran familj. Jag skäms faktiskt ibland över hur illa jag behandlade henne under den tiden då jag var "fast" i min ätstörning. Hon ville ju bara mig väl, få mig frisk.

Jag har nog aldrig tackat dig för att du stod ut med mig när jag var som värst. Å jag kommer aldrig kunna tacka dig tillräckligt för allt du gjorde. Men att jag idag kan sitta ner vid matbordet och avnjuta en middag tillsammans med er är nog tillräckligt som tack! :)

Med detta sagt så har jag bara en sak kvar att säga.. Mamma du förstår inte hur mycket du betyder för mig och jag älskar dig precis som du är! Ibland kan jag dock bli förbannad och det är när du väljer att göra mer än vad du ska/behöver. Du har också ett liv, du borde släppa vissa saker även om det är jobbigt men du kan inte fixa allt själv, alltid!

Ibland undrar du vad du gjort fel, du har inte gjort något fel. Du har gjort allt enligt konstens alla regler och mer därtill... Så jag förstår faktiskt inte hur du kan ifrågasätta dig själv. - Det är inte ens fel att två träter...- Men jag förstår dig... Det gör jag faktiskt...


Bjudning.


     2011-06-28 | 10:22:20Idag bjuds det på äpplepaj ala mig ute i solen :D Stackars mitt hjärta som arbetar när det är sol. Iofs är det ganska bra för mig.. Då vet jag ju vilka dagar det blir sol ;)... Ibland är jag kanske lite vääääl ego, opppsi!


Dagen efter.


     2011-06-25 | 19:49:12

Idag var det nog många som vaknade upp med huvudvärk och ångest, jag hörde inte till den kategorin. Jag höll mig till vatten och alvedon :) Midsommar firade vi för längesen i min familj så igår vart det grillat och inte en endaste sill-bit, nubbe whatsoever som hör till midsommar. Men lyckat vart det ändå :)

Fortfarande svullen och har ont sedan jag blev en tand fattigare, så varken orken eller humöret är på topp! Men imorgon ska jag till gymmet, å på måndag hoppas jag att jag mår såppas bra att jag orkar med combat.

Begravningskista.


     2011-06-24 | 13:41:04

Det gör ont i hela min själ, men nu är död. Du är borta och du kommer aldrig mer tillbaka jag kommer alltid att minnas dig. Vi har levt ihop i nästan 24 år men nu valde jag att bryta upp. Jag grät igår, idag är jag mest fascinerad. Hur du, någon som är så "liten" kan bringa så mycket smärta?!

Känsliga besökare varnas, bilderna är starka och detta är inget man ska testa själv hemma.

                   
                    
                   
                     

Efter 1 timmas gapande, och en ganska så udda konversation med tandläkarna så var det klart. Jag blev 1800 kr fattigare + en visdomstand mindre. Men jag blev ju en kista rikare (en sån som alla barn får) och ett par skor rikare. Å inte att glömma, jag kan ju nu stolt säga att jag minsann också har sytt ;) Så kanske gick det jämnt upp ändå...