Biljetter.


     2011-08-31 | 12:48:17

Idag ska jag ut i arbetslivet och testa på hur det är att jobba. Va ju ett tag sedan sist om man säger så.. Men det ska faktiskt bli roligt, å ännu roligare nu eftersom att jag har några saker att verkligen spara till :D

Dels är det ju körkortet men också Thailandsresan som vi (jag, micke, jenny och linus) sticker iväg på den 20 februari :) Längtar redan som en tok!! Ska bli så skönt att få lite sol och värme. Sjukt roligt kommer det bli garanterat!

Nu ska jag leta reda på lite mat och ladda inför "jobb-debuten" ;)


24 år.


     2011-08-30 | 09:05:59

Bättre sent än aldrig.. I lördags firade vi att jag fyllde 24.Det var inget stort kalas, men ack så minnesvärt. De personerna som var med förgyllde verkligen min dag/kväll/natt och det betydde/betyder oerhört mycket att ni ville fira min dag tillsammans med mig.
Tack så jättemycket för allt
! ♥


Å nu lite "info" om kvällen..

Medverkande:
Jag, Jenny, Micke, Linus, Johan och Alice. Mamma, Lasse och Oskar kom lite senare men innan utgång :)
Presenter: Två flaskor vin - bakbok - handduk - En flaska sourz - Ett halsband - En ring - En t-shirt - Teckning - Ballong. 
Bjöds på: Välkomstdrink (Baileys glassdrink), Mat (klyftpotatis, kycklingfile, tzatsiki), Efterrätt (sockerkaka med vaniljsås och jordgubbar), Fiskedamm.
Utgång: Harrys, alldeles för dyr taxi ner till stan, piss-väder (regn), Komplimanger, Drinkar, Sång, Dans, Skratt, Trasig ölflaska, En trögfattad scout, Nattmat, Taxi hem ala thailand-körning.

Summan av kardemumman: En helt oförglömlig kväll som jag inte kan beskriva med ord riktigt :)


5.


     2011-08-23 | 08:54:22

Igår vart det tre hejdundrandepass på gymmet :) Skulle det inte vara för att det känns så mycket i benen skulle jag gladeligen säga att jag skulle göra om det, nu är jag mera tveksam :P Å andra sidan är det en hel vecka kvar tills man kan köra samma pass igen så nog hinner man läka ihop allt!

Ska alldeles strax ta tag i dagen för att vara redo tills ikväll då det blir zumba och yoga. Sen borde jag nog börja leta upp något tills på lördag så man kan bjuda på något gott :) Men det valet är svårt... Tårta, bakelse, bullar, kakor, muffins, glass?! Listan kan göras lång därför uppehåller jag mig nog med en massa annat för att slippa fundera på vad man kan hitta på :P Riktigt bra lösning!.... Eller inte....


Dagen innan måndag.


     2011-08-21 | 23:35:07

Snart ska jag hoppa ner i sängen och snicksnacka lite med JB om hurvida han vill kasta grus i mina ögon eller inte. De senaste kvällarna har han minsann inte haft några som helst problem med att kasta grus. Har knappt hunnit slänga huvudet på kudden innan jag somnat! Skönt iofs ;)

Imorgon är det fullspäckat på schemat men jag hoppas på att kunna klämma in en liiiiten lucka för att öva på mina förarkunskaper. Sen blir det gymmet med mami :) Step, x-fit och aerobic. Fråga mig inte hur jag ska orka det men inget är ju omöjligt. Å fixar jag det, så fixar jag nog att klämma in ett till "tre-pass" i veckan :) Å en å annan solning.

Har jag förresten berättat att jag höll på att klämmas ihjäl förrförra gången jag va och solade?! Kan meddela att det inte alls är lika avkopplande att sola längre, men som jag sagt tidigare, vill man vara fin får man lida pin ;) Å att ligga som en stelpinne i 25 minuter och hinna gå igenom arvs-listan 72 gånger blir ganska enkelt då. Jag menar, jag dör ju iaf lite brun?....


"Gammal som gatan" bild så Majsen du behöver INTE vara orolig ;)


Glad.


     2011-08-20 | 10:46:00

                   

Ska strax åka ner till gymmet med mami och rulla på höfterna som aldrig förr :) För vet ni vad? All min träning har gett resultat. Det upptäckte jag innan idag när jag testade min klänning som jag ska ha på mitt kalas. Den sitter som ett smäck! Å inte sitter den lika hårt som när jag köpte den så.. INGEN ÄR GLADARE ÄN JAG IDAG!

Det enda problem som infinner sig nu är att jag känner för att träna ännu mera :P Nu jäklar, jag ska bannemej nå den där toppformen/drömkroppen som jag strävar efter. Om det betyder att jag kommer gråta floder över träningsvärk, eller spy utav ren utmattning så ska jag kämpa ännu mera :D Såhär taggad har jag nog aldrig varit. Men jag klagar inte, snarare tvärtom. Trots att siffrorna på vågen visar uppåt, mår jag bättre än nånisin!