Ny bostad.


     2010-04-30 | 13:11:20
Snart ska jag ner på stan igen?! Vet inte hur många gånger jag har traskat ner till stan å runt i stan denna veckan men många är det! Kommer jag hem med något då? NEJ. Eller jo.. Igår kom vi hem med "snygge-klockan" som vi spanat in såååååå länge :) Nu ären i våran ägo och det känns helt fantastiskt :) En riktig färgklick till den annars så gråa vardagen!

Blev bio igår (shutter island) men jag kan inte påstå att det var en film för mig. Eller det vare kanske men jag är nog inte den smartaste alltid.. Men bra va den men usch va knäpp man blev i huvudet! Kanske inte märks någon större skillnad på mig då ;) Vilket självförtroende.. Men en sak som vi kom på var att det är mycket härligare att gå på sista visningen utav filmen, vi va 4 stycken i hela salongen ;) Riktigt behagligt!

Nog om det, ska börja pilla lite nu så att jag kommer nån vart med allt som ska göras. En annan sak, 13.59 är en speciell tid imon (lördag) det vill jag lova! :D


Ostabilt.


     2010-04-29 | 15:46:31

Just nu hade jag dödat för ett par gummistövlar! Ska nog allt ta å införskaffa mig ett par snabbast möjligt. Kanske borde jag införskaffa mig ett regnställ också? Ibland äre faktiskt inte så tokigt att vara ute när det regnar.. förutsatt att man har kläder till det ;)

Ska som det ser ut nu, springa ner å möta Micke frågan är fall jag hinner, ute lite i sista minuten som vanligt men det får gå. Han är inte alltid den snabbaste ändå men säkerligen så kommer han vara det just idag :P Ikväll blire antagligen en utekväll som i detta fallet är bio å restaurang fast i omvänd ordning alltså, mat först å film sen :)

Hinner inte sitta här mer måste tända den där raketen i rumpan nu så att jag kommer iväg :)

Senare.


Är det sant.


     2010-04-28 | 21:29:01

Det känns lite konstigt, det har tagit 2-3 månader längre tid än beräknat men nu är den här. Kameran! Haha, äntligen minst sagt! Hur fin som helst och efterlängtad har den verkligen varit men nu äntligen är den här efter många om å men..

Har bakat lite idag testade på att göra mintmuffins och mintkladdkaka, nu återstår bara att se fall det är ätbart vilket man kan hoppas på. Imorgon blire nog något annat bakverk tänkte att jag skulle testa de där baksakerna som jag fick häromdagen :) Det kan ju inte bli mer än fel..

Vilket lönlöst inlägg detta blev. Har inte så mycket att skriva om, eller så har jag bara det att jag just nu inte kan få någon ordning på tankarna!


När det är mörkt är du min sol.


     2010-04-26 | 12:37:24

En massa på schemat idag men ibland kan det vara skönt också. Man hinner inte med att tänka på allt som ligger där inne och gror och man får en helt okej dag! :) Snart ska vi trippa ner till stan men vart fasiken är solen idag?!

Häromdagen köpte vi ett nytt pussel 5000 bitar?! Jag vet inte riktigt vad vi tänkte med, eller joo just då vare en bra idé men nu? Jag börjar tveka! Det är ju helt vedervärdigt att sortera bitarna, att hitta bitarna är ännu svårare men några har jag pillat i.. Betydligt fler än Micke! ;)

Ohhh, snart kommer mina nya baksaker från tradera :P Då skare bakas så det står härliga till! Kommer ju ha en massa att dekorera med :) Ibland märks det nog att jag bara är en simpel hemmafru.... fru?! hemmaflickvän :D


Kryptiskt.


     2010-04-23 | 14:16:29

Tankarna är många
Likaså frågorna
Men svar finns inga


Precis som skratt
Kan tårar
Försvinna


Tankarna och frågorna
Finns kvar
Ekar


Men precis som skratt och tårar
Kan tankarna och frågorna försvinna
För att bytas ut till en mening