Redan.


     2011-10-30 | 13:46:29

                         

Åså vare söndag. Vart tar alla dagarna vägen?! Snart ska jag bege mig ut å köra lite bil igen. Måste ju uppdatera vad som hände sist :) :)

För det första var jag inte alls sugen på att köra (innan jag började). Det gick onödigt och lustigt bra, Lasse trodde att jag hade tjuvövat men icke sa nicke! Övade lite på att parkera och det gick väl sisådär. Jag körde ju inte in i något men jag skulle inte vilja vara personen som står jämte mig på en parkering. Inte bakom eller framför heller när jag tänker efter ;) Men övning ger färdighet, visst??

Sen kom ju det stora "eldprovet". Lasse måste ha tagit lugnande innan eller så blev han så lugn utav mina ord när han drog i handbromsen varpå han sa "det känns inte som att du bromsar ibland" å vem hade inte blivit lugn när jag säger att jag har kontroll på läget och att han inte behöver oroa sig?! Vem skulle inte det säger jag bara :P Hursom "eldprovet" var att köra i en rondell.

Jag har nog aldrig rabblat så många svordomar på så kort tid innan samtidigt som jag svettades sönder, herregud! Det finns en massa naturliga anledningar till denna reaktion. Först så är det ju så att jag har sagt att jag inte vill köra bland andra bilar. Helst inte andra vägar/områden heller än industriområdet (det är enbart där jag kommer kunna köra förresten sen när jag väl får mitt körkort).Men så vare ju rondellen. Det gick väl fint om man bortser från att jag stannade alldeles för tidigt å körde på ettan igenom hela rondellen.

Andra gången gick det bättre om man bortser från bilen som hamnade bakom mig. När det finns en skylt där det står ÖVNINGSKÖR inte fan tar man och stannar 20 cm bakom?! Idiot! Lagom stressad men jag klarade minsann att komma iväg, komma runt och tillbaka till start. Inte så illa pinkat för att vara mig :)

Men jag kom också på att jag inte vill köra i rondeller heller, så undra jag om det där körkortet kommer vara till så mycket nytta??.....


Onsdag.


     2011-10-26 | 11:32:30

Idag ska det köras bil. Jag har en idé, men jag tror inte att Lasse kommer hoppa utav glädje. Kanske om jag lurar i honom lite %, fast det är klart... Då kan jag ju inte köra alls. Eller kan, kan jag väl men inte superbra om farbror blå skulle stå och lura någonstans.

Ibland önskar jag faktiskt att det kunde vara så att man kunde hitta ett körkort i flingpaketet. Jag menar, det står ju ändåså i teoriböckerna att man alltid utvecklar sina körkunskaper och att man aldrig blir fullärd. Vad spelar det då för roll om jag hittade mitt kort bland flingorna? Jag lär ju mig under tiden :)


snodd från google, Tack!


Tisdag.


     2011-10-25 | 10:32:14

När man tänker efter går dagarna väldigt fort, redan tisdag liksom?! Igår gjorde vi ett besök på Ullared. Inhandlade lite "bra-att-ha" saker och stillade shoppingberoendet lite :) Hela 91 artiklar blev det. Kan tyckas mycket men allt var inte tills oss bara 72 saker ;) ...

Efter en hel dag på Ullared okej 4 timmar var man ganska så slö och orkeslös. Vi funderade på att skippa pumpen men skam den som ger sig! Lite tyngre än vanligt men ändå lika kul :) Å ångesten över att ha käkat lite onyttigt och onödigt försvann ju till viss del. Fast sen infann sig den nya ångesten ang. mina armar :P

Nu ska jag fixa lite så jag kan få ro i själen och sen får jag se. Är lite kluven till ikväll. Vill träna, men vad? Vad jobbigt livet kan vara ibland :P


Poängen.


     2011-10-22 | 12:56:40

                  

Alltså visst det är ju roligt att träningen ger resultat och sådär men jag fattar inte en sak.. Jag kan inte förstå vad poängen är med att ha en större arm än den andra. Det är svårt att förklara utan att låta helt från vettet men jag ska försöka.

Jag har under senare tid (då jag började köra pump) sett en skillnad i spegeln gällande just mina armar. Jag har mer muskler (synligare) på min högra arm och vad är poängen? Kunde jag inte ha blivit lite mer jämn? Detta påpekade jag även för mamma idag och gissa vad, hon höll med! Det är liksom ingen inbillning. Även om det kanske inte syns jätte tydligt så syns det. Å varför?

Nu när jag ändå gnäller och agerar bitterfitta tänkte jag gnälla lite till. Hela jag är skev. För att bli väldigt personlig och blotta hela mig så.. Mitt vänstra bröst är större än det högra. Mitt vänstra lår/ben har snyggare form än höger. Å slutligen då, höger arm har mer/synligare muskler än vänster. Vad är poängen med den fördelningen?

Eller bottnar det hela i mitt val utav utseende? Mer hår på höger sida? Mer bläck som jag tryckt in i huden på höger? Om jag då skulle ändra frisyr och tattuera en stooor sak på vänster sida skulle jag bli mer jämn då? Djupa funderingar såhär på en lördag.


Fredagar.


     2011-10-21 | 08:06:09

Först och främst får jag be om ursäkt för att bloggen ser ut som den gör just nu, men haru inte kommit på det själv än så är den "under uppbyggnad/renovering". Sen tycks fredagar ha blivit någon dag som jag uppdaterar på om man ska titta på de senaste inläggen jag har gjort.. Intressant? Vääääldigt... inte alls.

Veckan har sett ut som alla andra veckor ingen större förändring. Bara ett brev och idag ett telefonsamtal som får min puls att öka, tankarna att börja flyga samtidigt som det gör mig hoppfull. För att sammanfatta det hela är jag lite kluven till vad/hur jag ska känna/tänka/tycka/reagera men det blir nog bra :)

Jag pratar ju såklart om min kommande riktiga jobbdebut. Jag ska ringa min handläggare idag för en uppföljning och efter idag vet jag nog hurvida jag ska sortera muttrar eller skruvar. Eller om jag kanske kommer få göra något som jag själv skulle känna var meningsfullt. Jag håller alla mina tummar och tår för bästa resultat!

Det var nog allt. Iallafall just nu. Jag får nog se till att bli bättre på att uppdatera lite dåochdå istället, blir så himla mycket annars i ett och samma inlägg. Vi hörs kanske lite senare :)