Hos Sandra.


     2010-01-31 | 14:17:35
Vi kom iväg till slut fast att vi höll på att missa tåget från Borås men det behöver vi inte tala högt om. Snart ska vi iväg, ikea står på tur, hur ska man annars fördriva tiden denna söndag tills det att bingo lotto börjar.

Imorgon åker vi hem, tar tag i vardagen och blir människor (så mycket människor som vi kan bli vill säga ;))
Fixar det sista inför resan som verkligen måste fixas och njuter utav varandras sällskap :P gud va ironiskt det låter...

Får blogga mer imon eller ikväll efter att vi kammat hem miljonerna ;)


Finaste personen i världen

jag skulle göra allt för dig, alltid vi.
jag längtar efter dagen då det alltid kommer vara vi, förevigt.
Älskar dig!


Förlåt mitt hjärta.


     2010-01-30 | 13:23:08

Jag brukar ofta bara ösa ur mig saker när jag är arg. Idag gör jag ett undantag. Jag vet så väl att du försöker med allt. Och jag är ledsen att jag inte visar hur mycket jag uppskattar det. Jag är ledsen att du måste ta all den skit som du ibland (tyvärr ofta) måste ta men verkligen inte förtjänar.

Hade det varit för ett tag sen, hade detta inlägget blivit helt annorlunda. Jag hade spytt ut vad jag känner, men då också helt fel känslor. För jag vet med mig att jag säger mycket och verkligen fel saker när jag blir arg. Jag vet inte riktigt vad det är som gör det. Men antagligen är det något fel på mig. Jag vet att det är något fel på mig, men jag försöker så gott jag kan att kontrollera det men ibland går det inte.

Jag skyller inte på en utav mina diagnoser men det känns på något vis skönt att veta varför man reagerar som man gör, men inget jag kan skylla på. Men det är en "problematik" som jag har att jag reagerar starkare på vissa saker. Är jag glad, så är jag verkligen glad och tvärtom. Jag är ledsen att du måste vara med om detta, att gå igenom detta. Att stå ut med detta.


Förlåt mig. Älskar dig.


Ett annat inlägg.


     2010-01-30 | 06:57:22
Det finns ett annat inlägg som väntar på att publiceras, men jag vet inte fall jag kommer slänga upp det. Kanske blir det värre då? trots att det är mina känslor och min blogg. Jag borde ju få skriva vad jag vill.

Ska krypa ner i sängen snart igen, även fast jag inte vill. Jag vill hellre ut och gå.  Äh, jag lämnar detta med bloggen tillsvidare. Tills bättre tankar har infunit sig. Om några timmar kanske, efter ett svar.

Hörs.

Ynka femton (15) dagar.


     2010-01-29 | 20:46:33
                                           

Sitter här å filurar, väntar på mat/kvällsmat och drömmer mig bort sisådär 15 dagar ;) Till värmen, solen, shopping och hotellen! Haha, ofta man längtar till hotellen?! Men just nu gör jag det badkar, balkong, lyx! Det kan inte bli bättre. Eller jo.... Tomma resväskor som bara väntar på att fyllas! :)

Inte många timmar kvar alls nu innan jag vet hur det blir med Skåne. Håller tummarna ännu hårdare nu! Jag hoppas verkligen!! Jag vet ju vad jag ska ha på mig och allting, det är ju redan fixat och det är inte ofta det inträffar. Blir ju inte alls en massa packning som det brukar bli. Kanon! Så nu gäller det att fortsätta hålla tummarna bara :)

Nu ska jag nypa mig i armen lite för att se att jag inte lever i en drömvärld tillsammans med de bästa omkring mig! Kan livet verkligen vara såhär bra ibland?Det är ju skrämmande på ett härligt sätt!

Peppar, peppar.


     2010-01-29 | 13:30:24

IIIhhh, det kan inte vara sant :D men jisses va skönt det känns! Jag har en såndär bra dag idag, känns det som iaf.. peppar peppar ta i trä.....

Ska fixa till mig lite nu, för att sedan i turbo fart dammsuga och plocka undan sen ska jag röra på döfläsket med en promenad för att möta Micke. Ska prata med vackraste PP innan jag traskar iväg också, håller alla tummar och tår på att vi kan åka imorgon!

Blir en massa "tumm-hållande" idag, vill ha tillbaka min ring nu! Får hoppas på det bästa helt enkelt. Men visst äre lite som Micke säger ändå "du borde få något för att det varit så mycket fel", han är ju för söt. Haha, JAG borde få något, men jag menar det gäller ju honom också borde inte VI få något då? Men han vill väl bara göra sin prinsessa glad(are) :)jag å smultron, sthlm 11/12-09
Jag saknar dig något otroligt. Känner mig inte levande utan dig.