En dag äldre.


     2010-07-31 | 10:42:42

                          


Det är ganska så sjukt egenltigen, hur fort ens liv passerar när man tänker efter (kanske också därför jag inte tänker efter särskilt ofta).. Jag menar, visst är det roligt att bli ett år äldre men har man tänkt på att man blir äldre för varje dag som går? Borde inte vi fira att vi klarat av en hel dag också isf? Varför ska man just vänta ett år för att fira att man blir äldre när man blir det varje dag egentligen?..


Självklart kan det ha med födslen att göra men fortfarande.. Man blir ju äldre varje dag. Det borde kallas årsdag istället :P Man firar ju ändåså när det gått ett år. -Härlig konversation med mig själv...

Haha tänkte skrivit om gårdagen egentligen men detta var vad som bildades.. Knasigt.

Vi var på bio igår, bröderna Karlsson riktigt bra faktiskt! Men hjärtat var nog allt lite skeptisk till en början "det är ju en svensk film???..." Varför alla dessa fördomar till svenska filmer? :/ Nåväl, skratta gjorde man iaf och skönt vare! Det bubblar så gott i hela kroppen när man skrattar :)

Nu (eftersom att vädret tillåter) ska jag inte gå å sola utan jag ska spela sims :) Sen ikväll blire wii, kan inte låta kalorierna stanna på min kropp allt för många dagar :( Inte okej! -Förlåt.


Att duga.


     2010-07-30 | 18:07:05
Jag vet inte vad det är eller vad det beror på. Jag skulle kunna intala mig själv att det beror på vädret men det tror jag inte, kanske att jag ska ha mens men det tror jag inte heller. Det är samma känsla/känslor som funnits där förr som bara kommer när jag tittar på mig själv och "upptäcker" hur jag ser ut, att jag inte duger.. inte på något vis alls.

Balansgången är förbannat svår, jag vill inte sitta och deppa samtidigt som jag inte kan vara riktigt glad heller. Jag försöker att hålla god min men det är svårt, riktigt svårt. Det blir inte enklare utav att jag inte kan prata med någon om det heller. Å ännu mindre vill jag prata om det med de personer som står mig närmast. Det känns som att de på någotvis har fått stå ut med tillräckligt mycket..

Nu kommer säkert följande rader upp "men gör något åt det då?!" i era tankar, i mina också så det borde ju vara enkelt det är bara det att...

Hur mycket jag än står där och pillar/fixar/försöker/gör om så kommer jag inte bli nöjd. Det känns fel att skriva aldrig men det är svårt att bli nöjd, men man kan kanske ta det till en nivå där man kan hantera det? Det svåra är bara att veta när man kommit till den nivån eller när man passerat, gränsen är hårfin likaså balansgången..

Jag är livrädd för att trilla dit igen.

Tävling,jag håller tummarna.


     2010-07-29 | 20:12:17Jag är med o tävlar om ett namnsmycke ifrån
www.parlsmycken.com hos www.emmgus.blogg.se
Ta chansen att gå med du med!


Miljonär.


     2010-07-29 | 14:50:42
Burr!! Varför kan det inte vara strålande sol och äckligt vamt för?! Önskar att man var miljonär så man bara kunde boka en resa och vips vara påväg! Nu äre ju inte så dock men jisses vad jag önskar att det var så :P

För omväxlingens skull ska jag laga maten idag. Va ett tag sen jag gjorde det så det kommer verkligen bli spännande se fall jag har någon som helst talang kvar? Tveksamt :/.

Hade en underbar dag igår som faktiskt värmer hela mig lite idag :) En massa sol och sen hoppade jag i badet :) Kanske att man skulle övertala älsklingen att köra till mammsen?..

Jahopp, och mer då? Har suttit och spelat sims nu men fortfarande trettiotusen timmar kvar utav dagen, vad gör man? Baka kanske? Det är ju något jag vet att jag kan iaf ;) Det kanske kan kompensera för att maten kommer bli katastrof?! ;) Nåväl, jag hittar nog på något!


bild från google


Lite läsning.


     2010-07-27 | 18:26:44

Eftersom att du är den enda jag verkligen vet som läser min blogg och klagar på att jag inte uppdaterar så har jag stängt av sims för din skull :)


En liten uppdatering om hur det går vill du säkert få :) Det går faktiskt strålande! Jag har skaffat ett jobb åt heffa, diskplockare dock (men man ska ju börja nånstans?!).. Hembiträdet (som är en kille) har sovit över - inget hände. Kroppsformen är synbart förändrad! Dock äre riktigt kul att inte träna på några dagar då kroppen ändrar sig igen, men bara att träna mer :) Eftersom att hon nu jobbar några dagar i veckan så blire träning då hon är ledig :) Då passar jag även på att fixa alla behov så att alla mätare är gröna ;) Kors va duktig jag är!

Nu har jag ju som sagt var stängt av, för att jag skulle kunna skriva detta inlägget till dig men jag antar att du vill läsa om något annat än om sims? Jag kan därför börja berätta lite om mig själv. Jag ska alldeles strax (när jag är klar här) byta om å sätta på wii -här ska brännas i verkliga livet också ;) Sen blire kvällsmat framför supernanny å efter det äre nog hög tid att fixa till sig för att möta dig (då du inte hittar hit eller nått?! :P)

Äru nöjd nu?! Antagligen inte, du ville nog haft något mer "underhållande" att läsa men nej (det passar sig inte på en blogg).. Jag längtar tills jag fyller år, men jag längtar mer tills två dagar efteråt då min present anländer :D Tack så jättemycket! Ifall det inte är bevis på min/din/våran kärlek till varann så finns det inget som kan förklara den!

Älskar dig hjärtat! Äru glad nu?! ;) / rebus; ganska mörkt hål, finns gångar, lite ljus, vatten, underbart. Puss!