Liseberg.


     2010-06-30 | 18:04:46

I tisdags/igår (läs vad du tycker passar bäst) så vare lisebergsbanan, jukebox och balder som gällde :) Man kan även översätta detta till.. Liseberg!

Vi hämtade fisen från fritids och om han blev glad! Han hade ingen som helst aning om vad det var som väntade. Hem, packa ner det viktigaste och tjoff in i bilen :) Påväg!

Fisen fortfarande helt ovetande om att vi skulle till Liseberg lurade vi i att vi skulle till universeum. Han lät faktiskt inte helt besviken men humöret höjdes desto mer när vi tillslut sa att vi skulle till liseberg :) Åkpass, kiss paus, inlämning utav väskan mot lisebergsbanan och alla andra karuseller..

En massa spring och X antal timmar senare något mer blöta än torra -MAT! Korv med mos.. Glömde vattenflaskan (förlåt mamma, jag fixar en ny :)) fulla i magen, ingen vila, mer karuseller å mer mer mer..

Börjar närma sig hemgång, lite spelande på hjul -lottlösa, åkte mer karuseller istället, köpte glass, karuseller, klubba, karuseller, kort, hemgång.. Det var verkligen en toppendag!
 

Nu ser jag bara fram emot nästa kidnappning!
:)


Tisdag.


     2010-06-29 | 10:15:19

Äckliga äckliga äckliga tisdag är här igen! Vem sjutton kom på just tisdagar?! Helt meningslösa dagar.. Det vankas solhem :( Sen blire iofs snabba ryck för sen äre liseberg som står på schemat :D med hjärtat å fisen :) MYS!!

Borde inte sitta här och slösa minuter när jag vet hur förbannad jag antagligen men kommer bli över att jag inte vet vad jag ska ha på mig. Jag har iofs en massa nytt som jag aldrig ens använt men passar dem kläderna just idag? Vilka problem.. Sen vill jag inte röra om för mycket i lådorna då jag vek om alla kläder igår.. Jag borde nog höra med herren fall vi inte kan utöka :) Större garderob! Det innebär ju faktiskt att jag måste fylla ut den sen också vilket leder till att jag behöver mer kläder :D

Nix, nu ska jag pilla till mig så att jag ser mer levande ut än död. Kameran är laddad, detta ska nog bli en helt okej (läs underbar) dag! Det håller jag tummarna för. Fisen vet ju inte ens om att vi kommer å rövar bort honom 13.00 från dagis. Om inte annat så blir nog hans dag kanon! Han kommer åka en massa med hjärtat, det ska jag se till :D Jag kan lapa sol istället ;) Det går lika bra det!

Sammanfattning, Kreta.


     2010-06-28 | 19:41:55

Eftersom att uppdateringen blev lite hursom nu när vi va iväg så får jag ta igen det nu :) Har ändåså inget annat för mig just nu, äter äpple och glor på fotbollen.


Vårat hotell Almyrida Residence (röd pil visar våran balkong)


Utsikten ifrån våran balkong, inte så pjåkig ändå..

   
Favorit poolen som låg uppe på taket :) Häärligt! Spenderades många timmar här kanske inte så konstigt med tanke på utsikten :)


Våran 9 månaders dag!! Älskar dig,älskar dig, ÄLSKAR DIG!!


Hotellets bowling resulterade i en sur Marie men en glad Micke..


Vi gjorde ett avbrott i solandet för en dag och åkte bussen in till den stora staden Chania för lite shopping :)

  
   
Konstverken som också blev dagens höjdpunkt..


Sista dagen innan hemresan var det poolen på taket som gällde, 08:45 intog vi solstolarna :D

Nu några timmar senare är jag lite trött på att pillande så jag tar en paus, slänger upp fler bilder imon :)
 Nu blire kvällsmat, bingolotto och efter det en promenix :)


Igår, 9 månader.


     2010-06-24 | 17:54:38

Haha, tro det eller ej men igår hade Micke stått ut med mig i nio (9) alltså förstår ni? Nio, N I O månader!! Haha, det låter riktigt bra på tungan... Niiiiiiooooo niiioo nio... Skulle kunna hålla på i en oändlighet men helt onödigt (iallafall i ett blogginlägg) :P

Vi gjorde inget speciellt, att vara här räcker. Vi spelade iofs bowling men Micke vann och jag blev sur :P Man skulle kunna säga att det var en vanlig dag i vårat förhållande ;) Förstår ni nu varför jag är glad att han stått ut/ står ut! Vänner blev vi och vi avslutade dagen på det mest romantiska sättet någonsin! Bubbelbad, champange och solnedgång :) (läs fotbollsvm på tv:n, å jag somnade på hans ben som vanligt)..

Imorgon åker vi hem, ska faktiskt bli skönt har nog aldrig varit så "trött" på att vara utomlands som nu. (För jag har ju varit utomlands sååå många gånger innan :P). Det är bara det att sängen är obehaglig, maten är äcklig fall man inte tycker om stekta potatisar i smör, stekta potatisar i smör å gissa?! Stekta potatisar i smör!! Kyparen som tar upp beställningen på vad man vill dricka till maten. Bara för att vi föredrar vatten och inte alkohol njee då är vi inga bra gäster..

Det enda som jag kommer sakna riktigt mycket det är alla roliga konstverk som finns på sängen efter varje städning :D Det har varit dagens höjdpunkt! Tänk vad det kan skilja.. I thailand var dagens höjdpunkt den dagliga shoppingen här blir man glad för lite konstverk på sängen :P

                   


Facebook!?


     2010-06-23 | 16:22:15
Är det bra för ett förhållande eller inte?

Tar gärna emot kommentarer och synpunkter angående detta!

Heej