Andra besöket.


     2010-03-31 | 17:07:49
Vilket humör jag var på idag! Man skulle kunna tro att jag trodde att världen skulle gå under, allting var jobbigt idag och jag gick igenom större delen utav stan med tårarna rinnandes.. Väl framme hos tandläkaren lyckades hjärtat lugna ner mig lite med jag började stortjuta så fort tandläkaren frågade hur det var.. Bra dag? Eller hur?!

Bedövning efter bedövning och snart var borren igång! Efter ett tags borrande vilket hade surrat i hela huvudet började han skrapa och strax var det dags för borrning igen. Sen fram med gipset ;) Haha! Jag har gips i munnen! Jag har alltid velat bryta något så att jag också skulle kunna få ett gips som man kan skriva, nu har jag ett gips dock inget man skriva på.. Men det är väl tanken som räknas ;)

I min jackficka sen hittade jag en liten överraskning! haha, han hade varit å köpt en present idag också :) Ett par örhängen! Jag börjar faktiskt tycka om att gå till tandläkaren så jag ska allt se till att det blir några fler besök utöver de jag redan har ;) hahaha!! Stackars micke :P

Dags att bli människa.


     2010-03-31 | 10:10:05
Nu ska jag hoppa upp ur sängen och börja förvandlingen till människa :) Snart ska jag trippa ner till stan för att hälsa på hos tandläkaren, jag längtar verkligen tills det att klockan är tolv, då borde jag vara klar..

Har sovit ohyggligt dåligt inatt :( Och huvudvärken är kvar men jag tror att jag har lyckats lokalisera varför jag har så ont.. Nej, jag hinner inte skriva mer. Får återkomma efter det att tanden är fixad :) och efter det att jag kanske, kanske är en present rikare ;) 

En dyr berättelse.


     2010-03-30 | 18:46:10

Tanken var att vi skulle börjat simma idag, men eftersom att jag vaknade upp med sprängande huvudvärk och ont i halsen fick vi skjuta på detta. Tandläkaren var ju ändåså ett projekt idag och kommer så att bli i några dagar i framtiden..

Största anledningen är ju tanden som blev halv i Thailand, sen visste jag att jag hade lite småhål men som ingen gjort något åt men som nu ska fixas till! Visst känns det bra att det ska bli ordning och reda även i munnen, men 8000?! Det svider.. Helt slut efter besöket och jag kan lova att jag inte blev piggare utav att gå därifrån med en ny tid redan imon..

Något som gjorde mig lite gladare (läs katastrofalt mycket gladare) var att hjärtat hade varit och köpt en present :) slänger in en bild imon.. Konstigt att han visste att jag tittat på den innan, eller så hare att göra med att han var med när jag såg den ;) Totalt överlycklig blev jag! Å ska sanningen fram ser jag nästan lite framemot att gå till tandläkaren imon för att komma ut därifrån med ett stycke mer tand, mindre hål, något fattigare, bedövad men en present rikare :P Jag är nästan som en liten unge som blir glad för ett klistermärke för att man klarat av något, det blir på något sätt enklare att fixa vissa saker som man tycker är jobbigt ifall det finns en belöning som väntar efteråt. :)

Nu har jag iofs en belöning varje dag som jag får njuta utav å det är ju mitt hjärta. Jag kan inte bli varken gladare eller lyckligare över att jag har dig! Jag fattar det inte riktigt själv att du är min, så ibland (läs dagligen å ofta) brukar jag nypa mig själv i armen för att se om det är på riktigt. Å jag blir lika förvänad varenda gång. Det är på riktigt! Du finns i mitt liv! :D

 


. all min kärlek till världens bästa Mikael .


Helgen.


     2010-03-29 | 19:07:30
Jaaa vad ska man säga? Jag vet inte ens fall jag vill berätta om helgen. Kan sammanfatta den istället, katastrofal! Nu var det gjort och jag kan berätta om något roligare :)

Imorgon ska jag till tandläkaren och de ska titta på tanden som är halv och jag å hjärtat ska till badhuset! Härligt att börja röra lite på sig och inte bara samla på sig en massa. Klockan nio traskar vi iväg och runt tio ska vi väl vara i bassängen och plaska runt ;)

Onsdagen blir underbar! Då ska jag träffa mitt efterlängtade smultron :) Ska bli så härligt att tjata av sig en massa skit och bara må allmänt underbart! Va längesen vi sågs nu, inte okej :( Men det lär ju bli mer i framtiden ;) hahahaha!!

Kort inlägg, men jag har lite annat på schemat innan jag ska ut å traska..

Då var det klart.


     2010-03-26 | 15:00:45
Allt städande, tvättande och plockande har äntligen tagit slut likaså jag. Jag är helt död. Snart kommer mamma och hämtar mig, ska bli mysigt! Det är en viss känsla som infinner sig när man bara är med mammsen :) Man känner sig liten igen..

Morgonen började som vanligt med frukost på sängen, och jisses vad människan hade fixat till det idag! haha, helt chockad blev jag när jag krampaktigt tvingade upp ögonlocken vid 8:15!! Jag blev helt rörd, det var verkligen kärlek bakom den frukosten. Mer sånt! :D

Efter frukosten var det bara att gå upp och börja med allt, mindre kul! Jag testade kläder istället :P Jag gjorde något som jag inte gjort på väldigt länge, och det var att ställa mig framför spegeln och titta på hur jag såg ut.. Jag kan inte säga att jag är nöjd, men inte missnöjd heller.. Det kunde varit värre liksom. Men jag klagar inte, jag har inte tid med att klaga. Jag får ta det för vad det är och glädja mig åt att jag har bättre dagar och att inte alla är skit. Just idag är nog en sån dag.. En bättre dag. Jag känner mig fin och det syns nog utåt också, att idag, idag är jag nöjd.