Dag fjorton.


     2010-03-04 | 14:58:52

Utflykt i form utav att besöka öar för att sola och bada. Självklart som de andra utflykterna vi gjort fanns det något att störa sig på..


Utanför hotell, väntar på våran "pickup" som skulle ta oss ner till stranden där äventyret började påriktigt.

   
Resan har börjat och första ”stoppet” gjordes i en lagun. In hit åkte vi mest bara för att få se hur det såg ut, inget badande här inte..

 
Haha, som sagt det slår aldrig fel när vi gör våra utflyker. Hela båten för oss själva då alla andra (folk från thailand och singapore) skulle stå ute och bara mata kort efter kort efter kort. De va i klass med våra andra samtalsobjekt på första utflykten med båt.. Nästa gång hyr vi en egen!

 
Kanske ska vi räkna detta som första stoppet istället. Riktigt fint och en trevlig hälsning från oss till er där hemma med snö ;) Men visst har snön börjat smälta nu?


Andra stoppet, enbart 50 minuter så det gäller att spendera tiden väl. Snabb dopp sen upp å sola.


Sista stoppet gjordes mitt ute i havet, den som ville fick hoppa i att bada. Jag och Micke tog dock det säkra före det osäkra, vi stannade på båten. Vi är vana att ha ”skydd” (= ha andra människor längre ut än vad vi badar så farligheterna träffar dem först :P)..


Vi avslutade dagen med ett besök på ”det gyllene M:et”. Hur billigt som helst, men visst saknade jag Fisen lite extra mycket..

Dagens väderbild, blir det ingen för vädret syns på korten ovan :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback



Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se






Auktioner på Tradera

Skapa din egen Tradera-widget



RSS 2.0