Mitt hår.


     2011-03-31 | 13:05:18

                                 

Sådärja! Ny färg, ny frisyr och nytt utseende :) Det kan knappast bli mycket bättre än såhär! Som vanligt utbrast jag "vad har jag gjort?! det är ju kort!! herregud vad fint, jag kommer ångra mig imorgon men sen är det kanon" :)

Det finns bara en enda person i hela världen som kan göra sådana här mästerverk med hår. Låt mig presentera Majsen (för 378:e gången).. Man kan inte bli annat än nöjd. Dessutom har man nedrans kul under sjävla klippningen :) Man hinner snacka en hel del skit och börja fundera på de mest underligaste sakerna som finns.. Tyvärr har jag inte hittat något svar på våra funderingar men ifall någon vet ifall grodor och skunkar (eller var det grävling?) får mens kan ni gärna tala om det :)

Nog om det, jag ville bara säga att jag är sjukligt nöjd med håret! Lite ångest över att tvätta håret bara :P Fast å andra sidan.. Jag behöver ju inte tvätta det, eller hur? Jag kan ju lukta lite illa och bara spraya det lite extra ;)


Kanske.


     2011-03-31 | 10:49:40

Jahopp, ligger fortfarande i sängen har gjort det i några timmar nu. Tycker synd om mig själv.. Patetisk? Absolut. Ska slänga på mig kläder för att sticka och hämta ett paket på posten som innehåller lite "bra att ha" saker..

Huvudet fortsätter att göra ont, men magen är bättre :) pepparpeppar.. Min energi är allt annat än på topp. Jag kan inte bestämma mig för ifall jag vill gråta eller skratta. Vara vaken eller sova.. Jag kan inte heller bestämma ifall jag ska gräva ner stridsyxan... Många tankar och frågor på samma gång, men något svar finns inte. Eller finns säkert men jag har alldeles för ont i huvudet för att ens komma något vettigt.

Något som jag däremot är riktigt nöjd över det är min nya frisyr :D Å mer om de senare, det krävs ett eget inlägg för det ;)


Godnatt.


     2011-03-30 | 22:07:09

Nu blire duschen sen ska jag på date med John Blund. Huvudet är tungt, magen gör ont och ögonen hänger inte med riktigt...

Varit en minst sagt jobbig dag idag. Imorgon är det solhem men jag funderar på att strunta i det.. Som det känns nu orkar jag inte. Mitt huvud sprängs i tusen bitar samtidigt som någon sticker mig med en kniv i magen. Mindre skönt.

Nu tackar jag för mig, tjenixen!


Promenad.


     2011-03-26 | 09:47:11

Yesbox, det är vad jag ska ge mig ut på såfort jag fixat fram kläder att ha på mig :) Temperaturen är kanske inte så lovande -1, men jag får väl bara gå snabbare?!...

Frågan är hur jag ska göra med disken.. Ska jag fixa den innan jag går eller ska jag strunta i det? Jag väljer nog det senare alternativet (säg inte till nån). Mitt försvar för att jag fuskar med disken är att "man ska vara ute när det är fint väder", disken finns dessutom kvar det kanske inte det härliga vädret gör!

Hörs senare :)


Dax nu.


     2011-03-25 | 15:38:59

Nix, nu ska jag fixa till mig. Kan inte sitta i myskläder hela dagen även ifall det är väldigt bekvämt, nån måtta får det vara :)

Tröttheten börjar smyga sig på ändå tog jag sovmorgon idag? Förstår inte vad det är. En viss känsla är starkare idag än andra dagar.. Jaha, ni vill veta vilken?.. Ahhjooo, alltså det är den hära... Tjockhets-känslan, jag är tjock bara!

Tjingeling!