Förbannade skit.


     2011-03-03 | 03:05:45

                    
                                  bilden är snodd från google, tack!

Vi överlevde flygresan, väskan var hel (så jag börjar faktiskt tycka om den, klarar av det mesta)!! Nu över till det inlägget SKA handla om...

Vädret är skit, det ösregnar och inatt var det åska och en jäkla massa buller. Hotellet är värdelöst! Står att det ska vara 5 stjärnigt men det håller samma klass/stil som ett hotell med 2-3 stjärnor? Vi betalar ett jäkla överpris (i myr/ringit räknat.. vi har lärt oss att det är priset och INTE stjärnorna som avgör standarden i asien det har vi även fått bekräftat inatt när vi sökte runt på nätet), där inte ens frukost ingår så den får vi köpa på seven eleven, jag kommer alltså denna vecka gå ner dedär kilot jag gått upp. Vi återgår ytterligare till yoghurt-dieten. Personalen på hotellet ska vi inte ens prata om!

Igår när vi anlände till Malaysia var förhoppningarna skyhöga! Allt såg hur bra ut som helst, ännu bättre när vi anlände till hotellet, det var kanon fint på utsidan, lobbyn, hissen men sen... Va faaaan hände? Vårat första rum låg på 32:a våningen (längst upp) utsikt över dedär tornen visst låter det fint... Det var bara några saker som var fel..

* Rummet stank utav röklukt.
* Det var smutsigt.
* Inredningen var inte alls som på bilderna.
* Allt var en stor besvikelse.

När vi påpekade att det luktade rök fick vi till svar att han skulle ringa till housekeeping så skulle de komma och städa?! Städa? Vafaan, det gör man väl INNAN folk checkar in på rummet? Hursom, han ringde både en och två gånger men hans svar blev "detta är ett non-smoking rum".. Vi tjatade lite till, och han ringde till receptionen igen, därefter lämnade han över telefonen till Micke som fick prata med snubben i receptionen där han fick till svar att han skulle skicka upp städerskan för att spruta med något lukta gott medel!! Röklukten går ju verkligen bort bara man sprutar med lite spray liksom? Den sitter ju fortfarande kvar. Efter många om och men gick de till slut med på att vi skulle få byta rum. Denna gången till ett NON-SMOKING rum.. Just precis, var inte det första rummet ett sådant??... Hursom, lukten var mycket bättre inne i det andra rummet, men efter ett tag började vi känna lukten här också men då hade vi andra problem.

När vi anlände sa hon att man betalade när man åkte härifrån, när vi kollade kontot var pengarna dragna redan?! Dessutom för mycket? Vi satt och räknade i några timmar för att försöka komma fram till vad fan de har gjort för att sedan gå ner och fråga, väl förberedda. Då säger hon som såhär att hon inte alls har tagit några pengar, hon har bara blockerat pengarna för att vi inte ska kunna använda upp dem. Och vi får tillbaka pengarna när vi lämnar hotellet, detta tar då 8-10 arbetsdagar?! Så nu ligger vi ute med en jäkla massa pengar som vi inte kommer åt, och frukosten på detta hotellet ingår inte så vi måste köpa våran varenda dag... Vi försökte att förklara för personalen men de var verkligen inte tillmötesgående. För det första, efter första besöket nere i receptionen blev vi "anklagade" för att komma från Ryssland. (de är inte så uppskattade i denna världsdelen vad jag uppfattat det som ifall man lyssnar på vad alla försäljare säger).. Sen andra gången när vi är nere ställer hon en helt makalös fråga med en jäkligt snorkig attityd "är det första gången ni bor på hotell???" 

Efter den frågan höll jag på att spricka! Jag antar att vi har bott på fler hotell än vad hon någonsin har gjort eller kommer att göra. Visst att hon jobbar på ett, men det verkar inte så! Då beter man sig fasiken och försöker lösa saker när gästen inte är nöjd. Som ni alla andra säkert också räknat ut vid detta laget, DET ÄR KRIG!!

Idag ska vi återigen ner och försöka få byta hotell. För det sa hon, att oavsett ifall vi är här eller byter kommer vi vara tvugna att betala för hela vistelsen. Det stod inne på deras regler när man bokade hotellet, så hon hänvisade oss till att läsa reglerna. Det har vi också gjort, till typ 3 på natten. Läste på alla möjliga sidor och där står det INGENTING om att man ska betala för alla dagarna utan det är ETT DYGN som gäller. Detta har vi kopierat och översatt till deras språk soom vi idag ska visa. Ett lycka till hade varit på sin plats! :)

Det är krig mina vänner, KRIG!......  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback



Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se






Auktioner på Tradera

Skapa din egen Tradera-widget



RSS 2.0