Nej.


     2010-05-29 | 16:12:16
Tårarna bara rinner ner längs mina kinder, jag bryr mig inte ens om att torka bort dem de kommer bara fler. Det känns som ett slag i ansiktet men ändå som ett uppvaknande men utav fel sort. Jag vill inte, jag vill inte känna såhär, jag är så trött på det! Det är smärtsamt men jag kan inte göra något..

Jag har inget som helst svar på varför, så fråga mig inte ens! Jag kan verkligen inte svara, det är bara såhär det är. Låt mig bara vara, även om du ser tårarna. Varken du eller jag kan göra något. Det sitter inuti mig. Det försvinner snart. Visst göre? Snälla säg att det försvinner, det gör så ont.

Att ha den där rösten där inne som säger alla elaka sakerna och får en att tro på det. Fast är det kanske sant då? Jag blir galen. Ta bara bort det! Jag orkar inte, jag vill inte.

Jag har ju så mycket som gör mig så glad, måste du komma å förstöra för mig? Lämna mig bara eller säg vad du vill? Tycker du att jag gått upp för mycket? Det är du inte ensam om. Det tycker jag också, jag vill inte ha alla mina nya kilon på min kropp heller, men jag MÅSTE! Vetu varför? För att jag ska kunna leva. Är det fel? Eller har du en annan plan för mig?! Jag blir galen! Lämna mig bara, försvinn ur min kropp!

Jag vill inte slungas tillbaka så många steg, jag vill inte börja om. Jag har kommit så långt, låt mig inte falla tillbaka nu. Varför?!?! Varför ska du komma och förstöra allt som jag lyckats bygga upp?! Jag vet att jag aldrig kommer bli nöjd ändå. Det finns alltid saker som kan bli bättre. Men snälla, förstör mig inte nu! Inte nu när jag mår bra. Försvinn ur min kropp, mina tankar, mitt huvud, ifrån mina ögon! Bara ut ur mig! Försvinn!! Jag hatar dig! Jag vill inte ha dig i mitt liv!!!!

Förlåt, jag vet inte vad jag ska göra. Dumt utav mig att skriva här kanske, men jag vet inte vad jag annars ska göra. Jag vill inte trilla tillbaka det är allt. Jag vägrar. Ge dig av nu bara! Jag vill inte prata om det, jag är ju den som alltid är glad. Som mår bra. Visst är jag?! Försvinn nu bara.. Försvinn iaf tills klockan slår 19.. Snälla! Du kan komma tillbaka å plåga mig när jag är själv igen. Men låt mig vara när jag umgås med personen som betyder allt för mig! Jag vill inte att han ser.


Varför finns du ens? hur kom du in i mitt liv? i min kropp? Jag hatar dig!......

Vad har hänt.


     2010-05-28 | 11:32:19
Det känns som att jag har bytt liv med världens mest aktiva människa, jag har verkligen saker för mig hela tiden nu. Visst äre en skön känsla ändå att vakna upp tidigt och veta att hela dagen är planerad istället för att bara gå där hemma och undra när det kommer en vändning i livet.

Denna veckan är inte slut än, även ifall det är fredag. Hela nästa vecka är redan planerad med en massa viktiga möten och jag tänker minsann infinna mig. Jag har en liten morot nu när det gäller solhem så dit ska jag också pallra mig.

Dagarna bara susar förbi just nu och snart äntligen kan jag å min älskling simma runt i poolen igen.. Som jag längtar! Inte alls många dagar kvar, men innan det har jag ett kalas att planera, hur nu det ska gå? Jag hittar nog på något :)

Nu är nog snart mamma klar då ska vi iväg men jag minns inte vart.. Sen blire en fika på stan å sen ska jag åka ifrån staden ett tag hem till smultron. Idag skulle man kanske kunna säga att "projekt lär-dig-dricka-igen" börjar ;)

Trevligt.

Igår.


     2010-05-27 | 09:40:32

                        

Vare minsann en fullspäckad dag! Men det gillar vi, härligt när något händer å det gjorde det verkligen heeela tiden igår :) Vi var och storhandlade, tog en "fika" på stan (läs påväg till bilen), köpte en mixer (blender som det så vackert heter i affärerna), hemligt, ett besök på öb och tillsist ett besök på systemet..

När vi väl kom hem sen och hade fått på oss myskläderna och skulle börja med maten (som jag faktiskt lagade igår?!) så ringde mamma och frågade ifall jag/vi ville med till en utförsäljning. Sagt och gjort, på med kläderna igen och övertalade herren att hänga med ;) Tror dock att det kommer bli svårare nästa gång.. Hursomhelst, han gjorde en toppen insats och han förtjänar verkligen (som vanligt) en massa guldstjärnor!

När vi kom hem efter det trodde vi nog båda två att vi inte skulle ut å åka mer men felfelfel! Vi bestämde oss för att åka och köpa en vattenmelon eftersom att vi prompt skulle ha våran vattenmelon-drink som vi fått en förkärlek till.. Vi tog en snabbis hem till mamma också (läs lånade skrivaren och "dumpade" av lite bröte :P) ...
 


Ännu mer.


     2010-05-25 | 16:54:03

Alltså det finns så oerhört många fler saker som ska in under denna kategorin men jag glömmer av en massa så det får bli lite som det blir.. Kanske tar jag bort kategorin för det mesta som jag får (läs allt) skulle egentligen in under denna kategorin.. Så äre faktiskt! Visst svider det till i ögonen just nu?! ;) 

                                                   
  
         För någon dag sedan flyttade dessa två liven in hos mig :) Å jisses va de trivs bra! 


Ojsan det blev långt.


     2010-05-25 | 16:46:43

Oj vilken dag och än är den inte slut! Har hunnit med hur mycket som helst idag men det är väl inte så konstigt egentligen, går man upp när klockan ringer sju så blir ju dagen lång, men jag klagar inte. Det har faktiskt varit en utav de bättre tisdagarna på länge..

Tisdagar betyder ju också solhem och för att chocka alla så var jag färdig precis i tid för hinna upp och faktiskt komma lite innan 11 ;) Visst vare lite bökigt sådär innan när vädergudarna inte var på min sida och mamma jobbade.. Som bekant så går ju jag inte ut när det regnar. Det var nog det enda problemet imorse, allt annat flöt på riktigt bra! Kläderna och allt som brukar vara mina största hot funkade också. Det enda som hände var att jag tog fram saxen och klippte en lugg :) Men det är väl ganska så vanligt att man får för sig att göra sånt?!

Uppe på solhem spenderades sedan 60 minuter varav 40 innehöll prat om hur det var när jag gick på BES och de resterande 20 pratade vi om världens underbaraste pojkvän närmligen (trummvirvel) M I C K E :D

Nu över till något helt annat, efter solhem traskade vi ner till stan och äntligen har jag använt upp de där sista kronorna på gina så nu är jag ett halsband rikare :) vackert! Hemma var vi vid 13-tiden och det blev lunch och lite mys. Nu såhär några timmar senare när Micke stuckit till jobbet har jag diskat, dammsugit och nu ska jag göra klart mammas present!

På tal om presenter, jag måste komma på något riktigt bra till hjärtat han fyller ju år snart.. Men vad i allsin dar ska man ge? Det är svårt när ekonomin inte är den bästa men man verkligen vill ge något. Visst äre tanken som räknas men jag menar.. Efter allt som jag fått utav honom? Visst är jag "skyldig" att ge honom bara något litet.. Suck! Det är jobbigt, men ibland äre väl så? Det löser sig nog, jag hoppas på det iaf..

Nu blev detta inlägget som en hel roman så jag avslutar här. Men när man går upp tidigt så händer det ju mycket därav lite längre text. Eller så äre bara så att mina fingrar vill skriva en massa mer men som inte passar in i dagens inlägg.. Vi tar det en annan dag. När det är en något gråare dag, idag äre ändå en ganska så fin dag även i mitt inre :)