Igår.


     2010-05-27 | 09:40:32

                        

Vare minsann en fullspäckad dag! Men det gillar vi, härligt när något händer å det gjorde det verkligen heeela tiden igår :) Vi var och storhandlade, tog en "fika" på stan (läs påväg till bilen), köpte en mixer (blender som det så vackert heter i affärerna), hemligt, ett besök på öb och tillsist ett besök på systemet..

När vi väl kom hem sen och hade fått på oss myskläderna och skulle börja med maten (som jag faktiskt lagade igår?!) så ringde mamma och frågade ifall jag/vi ville med till en utförsäljning. Sagt och gjort, på med kläderna igen och övertalade herren att hänga med ;) Tror dock att det kommer bli svårare nästa gång.. Hursomhelst, han gjorde en toppen insats och han förtjänar verkligen (som vanligt) en massa guldstjärnor!

När vi kom hem efter det trodde vi nog båda två att vi inte skulle ut å åka mer men felfelfel! Vi bestämde oss för att åka och köpa en vattenmelon eftersom att vi prompt skulle ha våran vattenmelon-drink som vi fått en förkärlek till.. Vi tog en snabbis hem till mamma också (läs lånade skrivaren och "dumpade" av lite bröte :P) ...
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


TrackbackSkapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se


Auktioner på Tradera

Skapa din egen Tradera-widgetRSS 2.0