Suck.


     2011-04-29 | 11:30:00

                                                              bilden kommer från google.

Just nu står jag säkert i något provbås och förbannar hela världen inklusive mig själv, min kropp, mitt utseende ALLT!!

Jag tycker säkert också att allt är bra orättvist, varför ska saker passa på andra men inte på mig. Jag kommer garanterat att känna mig mobbad också. Att gå runt i affärer själv är ungefär som äta själv på en restaurang, eller gå på bio själv. Det är några saker som jag ALDRIG skulle göra.

Men nu vid närmare eftertanke, kan jag gå runt i affärer själv så kan jag säkerligen sätta mig och äta själv också! Skulle kunna skriva ett stoooort plakat med blinkade neon lampor "här sitter jag alldeles ensam och är mobbad!!"

Ni hör själva vilken underbar dag :)


På språng.


     2011-04-29 | 09:30:01

Alldeles strax ska jag ta å snöra på mig skorna, bege mig till CL. Va riktigt längesedan nu så ska bli skönt att sitta och snacka skit :)

Efter det ska jag bege mig till knalleland "operation svarta byxor". Vet inte varför, men enda sedan jag växte ur mina svarta jeans så har jag alltid önskat mig nya. Varför jag inte köpt nya tidigare kanske verkar konstigt men jag blir alltid på så fasligt dåligt humör när jag ska prova jeans. Min kropp är nog inte riktigt skapt för jeans... :/ Men jag ska ändå ha ett par :P

Sen äre lite telefonsamtal som ska göras och därefter ett besök inne på "glas-banken" (läs systemet/systembolaget). Jahopp å det är min dag det. Å på allt detta ska man må illa som en jävla trasdocka!.... 


haha, kolla ögonbrynet!...


Rött.


     2011-04-28 | 19:26:49Mina nya älsklingar!


8644.


     2011-04-28 | 11:31:58

Internet har endel häftiga sidor faktiskt :) Sökte på mig själv (ego som jag är) och då ploppade det upp lite rolig info..

Att jag föddes på en fredag för 8644 dagar sedan tex, och att jag är 23 år och 243 dagar gammal ;) Det är liksom sånhär information som jag "går igång" på :P


bilden snodde jag från google.


Ger upp.


     2011-04-25 | 10:59:50

Nix, nu har jag varit inne alldeles för länge så nu ger jag upp! Att försöka hitta en klänning som är "perfekt" är omöjligt. Det går bara inte... Suck!

Nu sticker jag ut å solar fläsket istället :)