Sällskapsresan.


     2011-02-27 | 13:58:00

Vi letar inte efter snäckor/stenar eller annat jox på stranden när vi ligger där.. Vi tar oss till olika världsdelar och blir statister i filminspelningar. Stranden här i Kata kan verkligen bjuda på det mesta :) Idag medverkade vi i (vad vi förmodar) är nya sällskapsresan.....

Det hela började med att jag såg Stig Helmer...
.. Vad mer kan man säga? Smaken är som (passande nog) baken ;)


Dino Park.


     2011-02-27 | 10:46:42

Igår blev jag utbjuden på date och även en rematch i minigolf :) Vi hade väldans trevligt och stämningen var på topp. Vi började med att äta DYR mat och en öl till det. Helmysigt var det och så fortsatte det också tills det att vi slagit näst-sista bollen i hålet då det konstaterades att Micke vunnit..... 2 slag bättre! Lasse... Trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle be dig om detta.. Men kan du lära mig att slå på en golfboll? Jag menar, golf och minigolf är väl förfasiken samma sak.. Nästan? Bara att minigolf är snäppet tuffare än golf :P


En ny art dinosaurier...p.s, Ifall Svetlana hade hamnat bland maträtterna så hade jag både kissat på mig och dött utav skratt, utan tvekan! d.s

Svetlana.


     2011-02-26 | 10:33:00

Jag har aldrig varit med om maken till kvinna tidigare, hon tar alla priser! Denna ryska kvinna, som vi kallar Svetlana förtjänar verkligen ett inlägg..

För det första, vid frukosten varje morgon sitter hon och hennes kille och äter. Visst inget konstigt med det, men att ta åt sig 42 brödskivor och lämna 41 ½ och typ resten utav frukosten och 49 olika tallrikar?... Ni förstår ju själva. Bara här börjar man irritera sig.

Men nu räcker inte det, för denna människa gillar att synas och höras. När man hämtar ut handdukar står det KLART OCH TYDLIGT att handdukarna ligger på solstolen i MAX 30 minuter ifall man inte är där sedan tas de bort för att låta andra gäster nyttja solstolarna. Det tycker ju vilken annan human människa som helst att det är förståeligt eller hur?!

Alla utom Svetlana. Hon och hennes kille hade tagit en massage på 1 TIMMA och när de kommer ut från spat så är deras handdukar borta och några andra ligger på solstolarna (några svenska killar). Svetlana blir helt till sig och börjar gapa och ropa och slänger tillslut ner den nya handduken som ligger på HENNES solstol. Detta ser den nya ägaren till solstolen och han börjar ju i sin tur att gestikulera och säga ifrån varpå Svetlana fortsätter med en jäkla lång ramsa på ryska.

Inte nog med det så upptäcker hon att hennes scarf till huvudet är borta, och börjar anklaga den svenska för att ha snott den är liknande. Den svenska står som ett frågetecken och vet varken ut eller inte, tills en ny svensk kille lägger sig i och säger att personalen i baren faktiskt tagit bort deras handdukar. Detta kan hon inte förstå, och en ny ramsa kommer. Personalen kommer till undsättning och löser konflikten så gott det går (svensken väljer att avvika från poolen och går) fortfarande syns inte scarfen till och barpersonalen börjar riva upp handdukarna ur "återlämnings-lådan".. Å gissa!! Haha, gissa vad de hittar? Bland använda, blöta, svettiga handdukar om inte scarfen!

Jag trodde att jag skulle dö utav skratt, och just vid detta tillfälle så skulle jag ha DÖDAT för kunna ryska! Fyfarao va kul det hade varit!! Jag kan dessutom meddela att Svetlana inte såg det minsta nöjd ut. Det var mord i hennes blick....


papparazzi nästa?!....


Återigen till mamma.


     2011-02-26 | 09:44:33

Kolla din mejl! :) Där har jag skickat en massa...

Förresten mamma, jag funderar på att märka mig för livet igen... En gadd till/för dig :) Men jag har lite problem med att komma på vad. kanske har du en liiiten idé? Tack på förhand!

Puss till världens bästa mamma!


Fisk på menyn.


     2011-02-26 | 09:11:29

                 
    Röd pil visar vilken fisk vi valde innan grillen. Tonfisk för er som inte vet (typ jag själv)..

Igår hade vi äreenden att utföra, vilket resulterade i att vi gick 4 km till sportaffären i Karon för att kolla på converse. Majsen, det fanns i storlek 40, med både smal och bred sula tror du att det skulle funka? :)

Eftersom att vi ändåså var borta på välbekant mark och visste på ett ungefär vart saker fanns så passade vi även på att äta där också. Vi gick till fisk stället :) Och gissa, det blev fisk! Supegod var den också så jag har inget att klaga på. Matförgiftade blev vi inte heller så det var ju ännu bättre :D 

Sen gick vi till marknaden, gjorde några riktiga fynd! 3 skjortor för 20 kr styck :D Som hittat! Och nu mera bor dem i min resväska :D underbart!

När klockan började närma sig hemgång, traskade vi dedär 4 km igen och precis när vi kommer in i Kata igen så öppnar sig himlen! Sen halkade vi runt lite i flipflopsen vidare till seven eleven, inhandlade lite nödproviant och väl tillbaka sen blev det ett varmt och härligt bad :D Med en MASSA skum!

                
                                  Fisken efter grillen och redo att ätas upp :)