Alla hjärtansdag.


     2011-02-14 | 11:49:53

Började helt kanon, ifall man bortser ifrån min mardröm där Micke bjöd någon annan brutta på mat för 999 dollar i London.... :/

Har bara legat och degat vid poolen idag, imorgon förflyttar vi oss till Karon och förhoppningsvis bättre internet, shopping, hotell å allt som kan vara nödvändigt att bli bättre...

Vi har dessutom idag lyckats förstöra ett parasoll, fast vi var inte i närheten när det hände så vet inte ifall man kan säga att det var vi direkt, men det var vi som hade smällt upp det iaf.. Å andra sidan kan inte vi hjälpa att de har dålig kvalité på sina saker. Dock så ingick sedan alla parasoll i någon slags pakt då vi fick det i huvudet vid andra poolen då det blåste lite för mycket :( Där sjönk hotellet ytterligare i betyg!

Igår var vi vid en annan strand :) Helt okej ifall man bortser ifrån att det var ohyggligt mycket undervattensströmmar.. Tur för oss att vi båda är simkunniga annars hade nog våran resa slutat igår.

MEN idag är det en annan dag och vi överlevde och glad är jag för det! :) På schemat för kvällen så står det mat och shopping och faktiskt en eller två cider :) Man måste ju faktiskt fira litegrann att man fortfarande är ihop ;) Dessutom så vare ju ett år sedan vi landade i Thailand senast så.. Visst äre väl en liiite extra speciell dag sådär idag :)

ta hand om er, lite extra mycket kärlek till alla idag :D

                  
På parasollet fanns en ödla innan jag bjöd på en flygtur och innan det gick sönder...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback



Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se






Auktioner på Tradera

Skapa din egen Tradera-widget



RSS 2.0