Dag tretton.


     2010-02-28 | 13:50:53

Gårdagen blev sen men underbar. Krafterna räckte inte riktigt till för att springa runt och göra en massa denna dagen så det blev inte heller så mycket kort tagna.. Vi låg på stranden hela dagen, och planerade inför de sista dagarna här innan vi flyger till Bangkok..

 
Den största händelsen idag var nog första glassen på hela resan! Som vi har dividerat framochtillbaka hurvida vi kan äta glassen eller inte! Men nu testade vi, och jisses det var så gott! Har nog aldrig uppskattat glass så mycket som denna :)


Hitta felet?! Vi sprang hela Ao nang runt för att hitta ett ställe som vi skulle äta på! Tillslut hittade vi ett och gott var det.


Micke har nog en förkärlek till City iaf. Han blev överlycklig när vi hittade denna  "ica-butik" :P

Dagens väderbild


Dag tolv.


     2010-02-28 | 07:41:00

Uppgång tidigt för att hinna med sista frukosten och för att komma i tid till båten som skulle ta oss till Krabi.


Försökte dessutom hinna blogga ikapp lite som alltid, men det gick som det gått alla andra gånger jag försökt. Inte alls..

 
Redo att sticka iväg, väldigt förväntasfulla över hur det skulle bli på nästa ställe. Skulle vi ha några inneboende hos oss som vi haft större delen utav veckan eller inte?


Det började ösregna (läs mini-tsunami) då ville man åka hem för inte ens i Borås regnar det så mycket..


Härligt att känna sig trygg med livboj precis jämte.. Nackdelen var kanske att den inte var särskilt hel. Men det är väl tanken som räknas?


Chocken utav hotellrummet när vi kom, inte alls nöjd! Inte alls!!

 
 
Är detta verkligen 4-stjärnigt? Det har jag å micke väldigt svårt att tro eller blev vi så bortskämda på vårat första hotell?

 
Tummen upp dock för utsikten, men ändå...


För att överleva dessa dagarna tog vi till "medicin" i flytande form. Resultatet blev inte så lyckat.. Allt kom över en och jag tänkte ta fågelvägen tillbaka till förra hotellet :P

 
Vi skickade iväg en önskning om bättre hotell :) Skämtåsido, självklart säger jag inte vad vi önskade.. kanske fall det slår in..


Dag elva.


     2010-02-27 | 14:30:05

Sista dagen i Kata innan vi skulle åka till Krabi :) Blev inte allt för mycket gjort, mest chill vid poolen och lite shopping..

 
:) massa spel och jag kan se mig som segraren när det gäller skitgubbe, fyra i rad är Mickes grej han har hängt för mycket i "våran" bar..... :P


Tog en tuktuk till marknad, bilden bevisar hur "dum" man blir utav deras kolosala priser..
Rea på rean på rean :D Det gillar vi! 

dagens väderbild


Dag tio.


     2010-02-25 | 04:43:05

Spenderades vid poolen med en massa spelande och badande. Eftersom att vi räknat fel på hur många dagar vid hade kvar så blev det ytterligare en minnesvärd kväll nere på "våran" bar......


Mysmysmys..


Havet, varmt och skönt! Tror tillochmed att mamma skulle kunna tänka sig att bada här ;)


Vi tog ett nattdopp i poolen..


Ett dopp i badkaret också ;) Nu behöver vi aldrig mer duscha efter allt badande denna dag! Effektivt..


Uppe på baren :) Där trivs vi, kommer sakna det när man kommer hem och ska bli civilicerad ute igen..


Något som jag inte kommer sakna är toaletten, man lär sig verkligen att uppskatta skabbiga krog-toaletter efter att ha varit här :P

Dagens väderbild

Klockan är nu ca 10.45 och vi ska snart bege oss på en båttur till del två på våran resa, Ao Nang Krabi. Å vädret hemma är stabilt med snö hoppas jag :D


Dag nio.


     2010-02-24 | 13:34:06

Trött som en gris med tanke på var gårdagen slutade men upp kom man, i tid och iväg till baaaddaaabiiiing elephant trakking..

   

Jag har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv!! Elefant-jäveln ville ju bara stå och gå nära stupet, men nu har man testat iaf och det var en upplevelse i sig. Blev dock besviken för trodde att det skulle vara lite mer, men man kan inte få allt. Så är det..

   
Väl hemma sen blev det poolen och vattenmelonsdrikar, kortspel och efter det bytte vi ut spel och plats till fyra i rad och balkongen och avnjöt allt med en kall cider (läs några/många). Riktigt mysigt!! :)


Senare på kvällen gick vi in till Karon, för att kolla runt lite och Micke började sakna sitt jobb så han tog över ett stånd :)

Dagens väderbild

Det kan faktiskt vara moln också...