Dag fem.


     2010-02-20 | 19:15:26

Utflykt stod på schemat vilket innebar tidigt uppstigning. Sagt och gjort uppe före tuppen och klara kvart över 7 sitter vi i lobbyn och väntar på våran transfer som ska ta oss till ett annat ställe där vi skulle ut på havet och sedan vidare för att besöka en massa öar :)


Äntligen påväg, intrycka i ett hörn sittandes jämte ett annat par som trodde att de ägde hela båten. De två blev dock ett väldigt bra samtalsämne under hela resan, likaså en pommes-ätande-glupsk-unge..

 
Första stoppet gjorde vi på khai nui hur fint som helst från ena sidan sett, den andra liknade mer vilken charterresa som helst vilket gjorde att det kändes lite.. sällskapsresan?

 
Nästa stopp, monkey beach :) Här kunde alla som ville få mata aporna tyvärr var det bara en som fick mata dem och det var.. Vårat samtalsämne aka irritationsobjekt!! Jag har aldrig varit med om en värre människa! Hade jag bestämt, hade jag slängt av henne hos aporna som kunde vara aggresiva fall man retade dem, och det kan jag lova..
Det skulle denna maadam (bad dog) fixa galant!


PhiPhi..

   
Åkte vidare in i en lagun, aldrig tidigare skådat något vackrare (okej, micke kanske men det är frågan :P ganska lika där).. Kan inte beskrivas med ord man måste verkligen ha varit där själv, boka resa nu?!


Maya bay aka The beach.. Obeskrivligt..
Efter detta stoppet var det hemgång och där väntade en redig utgång..
 

Jag behöver nog inte säga mer utan det räcker att visa en bild.
Det finns en hälsningsvideo till Linda å Paul också..
 "Det ballar ur å horeri", jag säger inte mer :)

 
 
Lite shopping hann vi med också ;) Det vore väl konstigt annars?

Dagens väderbild..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback



Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se






Auktioner på Tradera

Skapa din egen Tradera-widget



RSS 2.0