Grattis Grattis Grattis!


     2010-08-28 | 12:08:19Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag!! :D tjoooohoooo!!!


Tänka sig att det redan har gått ett helt år sedan jag fyllde år sist :o nu börjar jag verkligen bli gammal! Nu är det dessutom mer sant att jag är närmare 25 än 20.. Igår var jag faktiskt närmare 20.. Skrämmande! :P

Ska alldeles strax sticka iväg och få en,två,tre... fyra?! Paket :D Underbart! Jisses vad glad jag är idag :) bra dag!
Solen börjar komma fram lite nu också, härligt!

Vill tacka Sandi å Pauli för det fina paketet som jag fick! Ni känner verkligen mig (även fall jag "tror" att det va sandras idé..):P Kanon glad blev jag! hade det inte varit för att jag är rädd att hoppa sönder sängen så hade jag bokstavligt talat ställt mig i den och hoppat!! :) Nu väntar jag bara på att ni kommer och knackar på dörren :P....

Nix, ska fortsätta dagen, kommer en massa bilder ikväll eller imon :) Nu... Födelsedag vare! 23 år...


Imorgon.


     2010-08-27 | 18:23:16
Japp nu äre inte långt kvar, snart är jag mer 25 än 20, skrämmande!! Imorgon fyller jag år och jag är förväntasfull men inte för mycket. Inte alls... ;)

Jag vet att jag kommer få världens bästa dag för jag kommer vara med personen som betyder allra mest! Då spelar det liksom ingenroll vad vi gör. Bara jag får vara med dig, så man skulle kunna säga att jag fyller år jämt :P Du är mitt allt hjärtat och jag skulle inte kunna vara gladare! Du är liksom både som världens bästa kompis samtidigt som du är så mycket mer.. Underbart! Jag har hittat personen jag vill dela varje sekund, minut, dag och år tillsammans med och det är du, Mikael :)

Skulle blivit överraskad imorgon utav Sandi å Pauli men icke :( Skitjönsen ska jobba! Tråkigt, men jag har fått ett paket på posten som ligger och väntar på mig och det kommer förmodligen att bli det första paketet som jag kommer riva upp så fort jag öppnar ögonen imorgon, för fysjutton vad det kliar i fingrarna!! Vill öppna NU!!

Phu, en massa tankar som snurrar runt där uppe men inget jag tänker förstöra detta inlägget med. Det tar vi i ett annat :)..


Äntligen.


     2010-08-26 | 15:12:56

Japp, då var det dags att slänga på sig ett par sockar + skor fall mitt skoskav tillåter annars har jag problem... Maten är klar, väntas bara på att ätas upp när vi kommer hem :)

Kläder har jag lyckats få på mig också, nya jeansen så nu blir han glad!! Brukar ibland vara tjat om att jag inte använder kläderna som jag har, men joohoodååå!! Tacka gudarna för att min dag snart är här vilket kanske, kanske kan innebära lite mer nytt till garderoben. Fast nu äre slut med klänningar och annat nu skare vara kläder som man kan ha hela året :) För klänningar det kan jag köpa i februari ;)...

Älskar dig Mikael!


Två dagar kvar.


     2010-08-26 | 11:57:31
Sitter och väntar på att hem till gården ska börja och efter det blire till att laga mat. Ska möta hjärtat senare för då ska vi shoppa åt mamma, får väl se vad vi kommer hem med till dig ;) men självklart ska vi försöka hitta den där sidokudden...

Har städat och plockat undan så nu äre rent och fint igen (som vanligt) skulle aldrig kunna låta det vara ostädat. Kommer inte ändra mig den dagen jag får ett jobb heller, för dammsugas och plockas undan ska man bara göra varje dag. Enligt mig iaf, allt känns fräschare!

Imorgon börjar mina veckoaktiviteter igen, ska bli riktigt skönt. Har varit lite jobbigt det senaste faktiskt. Men nu så börjar det igen och inom en snar framtid har jag säkert hunnit tröttna på det igen :P Ska börja gå till solhem nästa vecka också, det ser jag verkligen inte fram emot menmen.. Måste göras, sen börjar gruppterapin i september nångång också. Det blir nog bra, det kan inte bli värre iaf :)


Jahopp.


     2010-08-25 | 16:13:36
Idag händer inte allt för mycket. Väntar bara på att hjärtat ska komma hem och att klockan ska bli åtta :P Haha vilket liv man har. Näe, jag får väl göra lite nytta och börja klippa och klistra i nått..

Baka hade varit kul också, men jag vet inte vad jag skulle kunna baka isf.. Jobbigt sånt här är, att inte veta vad man ska göra. Nått hittar jag nog på :)