Halv fem-fem-halv sex hos mig.


     2010-11-27 | 10:08:14

Den stora dagen är här, idag gäller det! Som jag skrev till min älskade PP (sandipandi) ska jag gå med anteckninsblock och penna i högsta hugg för att fila ner alla utbrott som jag antagligen kommer få under dagen för att sedan dela med mig utav dem här i bloggen :) Vilken underhållande läsning...

Är kanon stressad har tusen grejer att göra men jag anser att detta är viktigare, att blogga. Haha, njee det gör jag kanske inte egentligen men någon del i mig säger att jag ska blogga så då är det väl enklare ifall jag gör det. Ska hinna med en massa saker innan hjärtat kommer och hämtar mig och vi kan sticka iväg och hämta lite saker.. Speciellt EN sak :)

Nu kommer ni antagligen dö utav skratt, men just dendär speciella saken är inget mindre än en.. ifall jag kom på namnet hade det ju varit bra men nu får vi kalla det träningsredskap. Å gissa vad maskinen kommer ifrån? YEEEES, helt rätt! TV SHOP! HAHAHAHAAH!! Det ska bli ett sant nöje att träna ;) Ifall man ska utgå från alla resultaten som de visade på tv, det var nästan så att ögonen ploppade ur! Denna maskinen kommer få mig att tycka om mig själv, och jag kan väl inte göra annat än säga tack till världens bästa pojkvän för en helt underbar julklapp! :D

Nu måste jag avsluta å det kan jag ju göra på ett bra sätt. Eftersom att mina paket kommer tidigt från tomten så måste jag ha varit riktigt snäll i år! ;)


bild tagen/lånad av google


Dåligt.


     2010-11-26 | 20:06:47

                    
                                  Njut idag, imorgon är ni kanske förgiftade :)

Riktigt riktigt RIKTIGT dåligt utav mig. Snacka om att min uppdatering har varit usel! Nåväl, det har väl kanske sina skäl men ändå? Kom igen? Någon måtta får det väl ändå vara på det hela :)

Hur mår jag då? Inte helt hundra. Lite tankar som spökar och irritation som bubblar. Men jag får nöja mig med att det kunde varit värre ;) Sitter och väntar på att hjärtat och hans syrra ska sluta jobba för då blir det tacos och lite fredas mys, ytterst trevligt!

Jag borde fixa till alla ljuslyktor som jag prompt envisas med att ha framme, men jag har ingen riktig ork till det. Nu ljuger jag, för det har jag visst! Det bara det att det just nu inte går att fixa för jag kan inte bestämma mig hur jag ska ha det :P I-lands problem kan vi kalla det.

Imorgon stundar det "halv åtta hos mig" som förövrigt kommer byta namn till "fem, halv sex hos mig" :) Det ska bjudas på förrätt, huvudrätt och efterrätt och ifall allt vill sig så blir maten ätbar och ingen blir mag/matförgiftad. Det är bara till att hålla tummarna :)

Jag ska bli bättre, på både det ena och det andra planet :)


Tisdag fast måndag.


     2010-11-22 | 17:24:29

                                        
                                      bild tagen/"lånad" av google.

Yesbox, mitt "tisdags-möte" blev flyttat tills idag istället och nu har jag precis kommit hem :) Nedrans duktig har jag varit (ifall man bortser från hjärtats tröja som blev lite "julfin" och bytte färg från vitt till rött i tvätten)... Nu har jag lovat bort min månadspeng till honom så att jag slipper ha dåligt samvete för att jag lyckats färga den :S

Solhem idag som sagt och det gick överförväntan :) Riktigt bra faktiskt. Va nästan roligt att sitta där och filura idag. Skrattade tillochmed :O tro mig, jag är fortfarande i chock! Pratade inte bara om mig idag, jag erbjöd mig faktiskt att lyssna på honom. Jag frågade lite om hans jobb, hur han trivs, varför han valde att bli psykolog, ifall han tyckte det var roligt att sitta och lyssna på problem, fall han kanske mådde bättre själv då? osv... Lyckat möte med andra ord :D Nästan så att jag längtar lite tills på torsdag :P Han verkar gilla mina texter dessutom det var det första han frågade efter idag när jag kom :D Tummen upp!!

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska snurra framåt så att det kan bli dags för lite glögg ;) Vi testade en fasligt god glögg härom dagen, mandarin/chili. Har ni inte smakat den så kan jag varmt rekommendera att göra det! Just nu testar vi ingefära/chili. Måste säga att det är mera "sting" i den än i mandarin/chili men både är goda. Det beror nog lite på vad man föredrar. Ifall man gillar det lite mer "kryddiga" så kör på ingefära/chili ni lär inte bli besvikna! :)

Jag borde göra en ny kategori "glögg provning" ;) Nu ska jag ta en snabbtitt inne på mitt älskade tradera.


Julklapp.


     2010-11-19 | 15:17:56

Haha, nog för att vi inte ska fira jul ihop i år och vi snackade om att ta det lite tidigare eller senare. Haha, men att få sin julklapp nu?! hahahah!! Det slår nog allt ;) Men jag klagar inte, för usch va fint det blev! Perfekt! :)

Nu är jag ganska så tidigt med allting i år ändå vet jag med mig att jag kommer stressa in i det sista ändå. Jag har ju fått en idé om att det är roligare att få saker som det ligger lite jobb bakom. Jag har därför suttit och knåpat ihop egna julkort, egna juletiketter och paketen? haha de ska vi inte ens tala om! Ibland har jag haft sådan lust att bara riva av pappret och göra om för att jag inte blivit nöjd... Å allt papper sen? jag har blivit besatt utav presentpapper! HAHHA!!

Nog om det, jag vill tacka världens bästa mamma, fake-pappa och världens bästa lillebror för den finfina julklappen! Ni vet verkligen vad som behövs för att få ett snyggt rum ;) Vi behöver absolut inte säga att det var jag och hjärtat som hittade skrivbordet, de kan vara våran hemlis.. Tack än engång :)

Nu ska jag fixa ett "grattis-på-födelsedagen-kort" :) Vem kan det vara till????


Världens bästa och antagligen mest "onormala" mamma ;)
"onormala" = allt är ju relativt. Men som andra mammor.. Det är du inte!
Du är nämligen MYCKET bättre!


Iq-befriad.


     2010-11-18 | 23:45:39

Jag har aldrig påstått att jag är särskilt smart eller något i den stilen, eller kanske nångång men då kan jag stryka det nu. Skulle dela en såndär "mini baguett" och jag höll på att bli tre fingrar fattigare på kuppen!

Då kan man ställa sig frågan hur jag nästan lyckades med detta. Joo, för att istället göra som normala så håller jag i brödet och trycker igenom kniven och eftersom att det inte gick riktigt bra, så rent logiskt trycker man ju lite hårdare. Detta skulle jag inte ha gjort, inte när jag håller i baguetten iaf! Hahaha, sviiiisch sa det och AAAJJJJ sa jag! Sen kom blodet.. :(

Micke frågade den mest naturliga frågan "varför lägger du inte ner brödet och skär som vanligt?" Mitt svar löd något i stil med "Jag vet inte, det gick ju inte igenom så jag.. Amen jag vet inte, det gör ont, jag blöder, jag behöver plåster, förlåt." Han fixar plåster och är jättesnäll och sen när jag är omplåstrad och klar frågar jag vilken skiva han vill ha. Jag kan verkligen inte låta bli att skratta åt kommentaren

- jag tar den utan aids tack.

Och med detta säger jag gonatt. I sömnen kan jag åtminstonde inte vara osmart men inte särskilt smart heller men det är en annan femma ;) Godnatt!!