Rykande nytt.


     2012-02-27 | 16:13:53


Får bli världens snabbaste uppdatering! Inget internet på hotellet så det blir internet fik just nu.. Lagom roligt :/
Å mamma ifall du undrar om du inte redan beställt... Kanske skulle jag vilja ha dendär grejen som gör en smalare i ansiktet. Den du har bronze diva.. Jag hade någon annan :) Den som va glittrig iaf. Lite ljusare nyanser :) Annars vet jag inget.. Inte just nu på direkten iaf!!

Phu, saknar er där hemma! Saknar internet.. Imorgon börjar jag springa :D Slut på ledigheten, nu är semestern över :P Pusspuss

Solig dag.


     2012-02-22 | 18:27:08

Som rubriken lyder var vädret soligt, och dagen har därmed spenderats utomhus :) På stranden för att vara exakt imorgon blir det poolen. Om det finns platser vill säga..

Efter en hel dag på stranden kan man tro att man borde se ut som en liten kräfta eller ett stoppljus men faktiskt inget av det. Inte förren vi intog balkongen och vips ett kapitel ur körkortsboken och jag hade fått en bränna som kallas duga. En jäkligt konstigt sådan också. Halva kroppen ungefär? Hur lyckas man liksom :/ Får hålla tummarna att det smälter in nu under natten.

Mer då? Kollade alla gator här i Patong men hör och häpna INGENTING fick hänga med mig hem. Det höll på att bli en plånbok, men det visade sig att den var sönder så :( Men imorgon ska vi förhoppningsvis sticka förbi ett ställe som jag såg lite shorts på :) Å försöka hitta dedär rosa linnet med björnar på. Det är iaf mitt "mission".

Men nu, nu är min största uppgift att försvinna iväg på en date med John Blund. Imorgon är det ju en ny dag och då blire första gympasset på semestern :) Kan ni förstå den känslan?! UNDERBAR!!!!


Jag/vi överlevde.


     2012-02-22 | 18:08:50

Domdiidoom, planet störtade inte och bort kom vi inte heller. Inte ens väskorna :) Tur va väl det, hade kanske blivit lite smått hysterisk annars. Flygresan i sig var ett rent helvete. Det är surt att man ska behöva åka i så många timmar för att nå slutdestinationen. Menmen, jag borde väl inte gnälla. Ingen som direkt tvingade mig att hänga med, så jag får väl ta tillbaka mitt gnäll ;)

Väl framme, typ ett på natten var man lagom pigg. Men efter inchekningen begav vi oss ut för att kolla runt lite. Barerna och vissa stånd var fortfarande öppna men som sagt, lagom pigg. Sen en hungrig liten jag på det kanske inte blir den bästa kombon det kan jag villigt erkänna ;)

Väl hemma på hotellet sen väntades det skumbad i jacuzzin som faktiskt finns i rummet. Nu sticker det nog så lagom mycket i era ögon. :D Å ska sanningen fram... Fysjuttsingen så bra det känns! Hur fyllningen utav jacuzzin gick låter jag dock vara osagt, men kul vare. Det tyckte Micke iaf ;)


Köra bil - Flyga flygplan.


     2012-02-20 | 12:53:47

Nu bär det av. Jag börjar min resa liiite tidigare än mina underbara medresenärer då jag lämnar hemmet tidigare ;) En liten körlektion står på schemat innan x antal flygtimmar :)

Packningen är klar, städningen är klar och nu väntar vi mest bara på klockan.

Om utifall att flygplanet skulle krascha, eller att vi pga. andra omständigheter inte överlever resan och inte kommer fram till slut destinationen... Så är jag/vi lyckliga! ;)

Men om allt vill sig väl, så hörs vi om några timmar, å då från Thailand :D


Kaos.


     2012-02-11 | 10:02:08

Det är inte ofta som det inträffar att det faktiskt är lite kaos-artat i hemmet men faktiskt så nu. Vart tog mig städmani vägen? Känns inte ens som hemma just nu. Det ligger kläder, paket, påsar, handdukar, solkrämsflaskor, böcker? Allt ligger på golven och inte bara i ett rum, utan ALLA. OKej, köket har klarat sig utan och det är väl positivt :)

Som att det inte skulle räcka? Man ser liksom damm på byråar och på alla ytor ligger det småsaker och skräpar. Riktigt hemtrevligt.. inte alls! Blir till att städa ordentligt idag. Men först ska jag räkna matte i vanlig ordning. Har en tendens till att bli lite smutsigt efter att jag räknat. Ni förstår.. från suddigummit kommer det ju sudd. Om ni förstår hur jag menar. Nog om detta. Just det, klippte oss häromdagen, blev faktiskt fint men det kändes lite udda det var inte den vanliga frisörskan som klippte. Skum känsla. Men så äre väl ibland i livet. Man kan inte få allt? :)