Dag 28 - Det här saknar jag.


     2010-12-28 | 18:31:41

Egentligen kan jag inte påstå att jag saknar något speciellt. Inget materiellt iaf och det är väl tur det :) Den senaste tiden har det till och med varit svårt att hitta något på tradera!! Å då mina vänner, då är det verkligen illa för där inne kan man hitta all möjlig skit! :P

Såhär efter julen och under julen så har jag kanske kommit på att jag saknar rött presentsnöre. Det har jag faktiskt letat efter men hittar INGENSTANS!! Så ifall det är någon vänlig själ som läser detta och har lite rött presentsnöre över och känner sig lite extra givmild så kan ni ju alltid säga till :)

Okej, det var kanske materiellt.. Men det är också det enda materiella som jag kan komma på att jag saknar. Nu tror jag iofs inte att detta duger som svar så jag får återgå till mitt "egentliga" svar att jag saknar vissa personer.
De personerna som jag saknar har varit en stor del utav mitt liv och vi har delat det mesta. Jag blir alldeles varm i kroppen när jag tänker på det :)

Först och främst så saknar jag Majsen.
Henne saknar jag för herregud vad roligt vi haft! Kommer aldrig glömma tiden som solarie-slampa eller tränings-narkoman :) Var faktiskt en riktigt underbar tid i livet som ligger mig varmt om hjärtat. Alla combat-pass, alla frisyrer som jag gladeligen testade och avslutade alltid på samma vis "va fasiken har jag gjort!! Men fasiken va snyggt"!!! :) Att bränna näshår och hänga med huvudet ovanför badkaret var ju vardagliga saker ;) Sallads finger, hitler på bussen, hulken, mini-majs, majs, sthlms spårvagnar...
Nu förtiden så träffas vi inte alls lika ofta som då vilket får det att tåras i mina ögon.. Men ibland ses vi och då blir jag minsann grann i håret, för konsten att klippa och fixa... Det kan hon minsann! Men det är inte det som gör henne till en så underbar person.. Det som gör henne så underbar är att hon bara helt enkelt är det :D

Sandra.. Haha, dig behöver jag inte sakna mer för vi ses snart :P


Dag 27 - Min favoritplats.


     2010-12-28 | 18:00:28

Åhh.. Varför ska det hela tiden vara så svåra saker som man ska besvara? Kunde det bara inte ha varit vilken färg man tycker bäst om?! Detta är ju helt vedervärdigt! :P

Min favoritplats är där solen och värmen finns sen spelar det ingen roll ifall det är i sängen, i soffan under en filt, ett solarie eller en sandstrand.. Sålänge det är varmt skulle jag kunna säga att jag är nöjd :)


Dag 26 - Mina rädslor.


     2010-12-26 | 16:10:47

Visst finns det mycket som man är rädd för, men min största rädsla är nog att vakna upp och inse att jag inte har de personerna som jag har i mitt liv, att allt har varit en dröm.

Jag menar, hur skulle mitt liv se ut ifall jag vaknade upp utan min Micke? Ifall jag skulle vara tvungen att leva mitt liv utan honom? Tänk ifall det bara varit en dröm allt som jag fått uppleva med honom? Tänk om... Nu behöver jag inte tänka "om" eftersom att jag redan har nypt mig själv i armen X antal gånger för att försäkra mig om att det faktiskt är verklighet :)
                
Jag är livrädd för att något ska hända de personerna som jag verkligen bryr mig om (ni vet vilka ni är, och vilka ni inte är).. Jag skulle aldrig förlåta mig själv! Det skulle vara hemskt.

Sen mer då? Jag har faktiskt en nedrans massa saker som jag är rädd för, men en sak som sticker ut lite är väl dehär med relationer, vänskap.. Jag skulle bli förkrossad ifall jag förlorade fler vänner, det räcker med dem som jag redan förlorat... Därför vill jag säga (utan inbördes ordning)..

Sandra, Majsen och Tina, jag kan inte förklara med ord hur lycklig jag är över att få ha er i mitt liv. Ni är speciella på olika sätt och vi har olika minnen ihop, men en sak har ni tre gemensamt.. Jag älskar er!!


Dag 25 - En första.


     2010-12-26 | 16:02:11

En första... En första.. En första vaddå??? Vad sjutton ska man skriva om!! Jag har iofs kommit på det nu efter många om å men.. Å just nu i denna stund kom jag på ytterligare en sak :)

Jag har besultat mig för att skriva om "en första egen julgran" :) Det är ju ganska så passande också. I år är det faktiskt första gången som jag har en helt egen julgran. Eller helt själv har jag den inte, jag delar den ju med Micke men ändå :) För mig är det allra första julen som jag har en egen gran och det är faktiskt lite speciellt så det kan vara kul att uppmärksamma det lite ;)

Tyvärr så fattas det glitter och guldkulor i granen men den är ganska så fin ändå. Nästa år får jag/vi se till att pynta klart den bara :) Men det känns lite onödigt att slänga pengar på julkulor när de ändåså kommer att reas ut nu i dagarna så... Jag sparar mig till nästa år :) Om jag ska göra en sånhär lista då, så kan jag ju alltid skriva om "en första färdigklädd julgran"..

haha, nu när jag står här å skriver så upptäcker jag att ord valen eller "ord-kombinationerna" inte riktigt passar, men det får vara. Jag är för lat för att gå tillbaka och göra om jag har annat som lockar :)... Tills jag har fått tummen ur, så får en bild från google avsluta detta inlägget!Dag 1 - Presentera mig själv.
Dag 2 - Min första Kärlek.
Dag 3 - Mina föräldrar.
Dag 4 - Det här åt jag idag.
Dag 5 - Vad är kärlek.
Dag 6 - Min dag.
Dag 7 - Min bästa vän.
Dag 8 - Ett ögonblick.
Dag 9 - Min tro.
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 - Mina syskon.
Dag 12 - I min handväska.
Dag 13 - Den här veckan.
Dag 14 - Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 - Mina drömmar.
Dag 16 - Min första kyss.
Dag 17 - Mitt favoritminne.
Dag 18 - Min favoritfödelsedag.
Dag 19 - Detta ångrar jag.
Dag 20 - Den här månaden.
Dag 21 - Ett annat ögonblick.
Dag 22 - Det här upprör mig.
Dag 23 - Det här får mig att må bra.
Dag 24 - Det här får mig att gråta.
Dag 25 - En första.
Dag 26 - Mina rädslor.
Dag 27 - Min favoritplats.
Dag 28 - Det här saknar jag.
Dag 29 - Mina ambitioner.
Dag 30 - Ett sista ögonblick


Dag 24 - Det här får mig att gråta.


     2010-12-24 | 17:00:00

Passande att det blir en sån här fråga just idag, på självaste julafton och allt!! Nåväl, jag gör som jag alltid gjort.. Besvarar såklart frågan :)

Det finns mycket som får mig att gråta. Jag är nog en väldigt känslig människa även ifall jag inte alltid själv vill erkänna det ;) Vissa filmer kan få mig att börja stor tjuta, lejonkungen tex. När hans pappa dör... Det leder mig också ín på det som faktiskt får mig att gråta också, tanken på min pappa.

Jag vet att jag det senaste babblat om honom en hel del men det kan inte hjälpas. Lika lite som jag väljer att skriva om honom igen. Han får ju mig att gråta. Det finns säkert tusen andra saker som jag skulle kunna välja att skriva om, men faktiskt.. det som alltid får mig att gråta är tanken på min pappa. :/

Nog sagt om det?.. Jag vet inte. Jag vet inte vad jag ska skriva riktigt. Jag har skrivit så mycket om våran relation innan så jag vet inte vad jag skulle kunna skriva mer? Kanske att min bästa julklapp hade varit ifall han sa förlåt? Förlåt för att han inte finns där?.. Å nu är det sagt.