Dag 8 - Ett ögonblick.


     2010-12-08 | 15:31:18

                 
                                      bild tagen/lånad/snodd från google.

Varje sekund, minut, timma, dag, månad, år.. Alla är ju ögonblick på någotvis. Saker och ting kan förändras bara på några sekunder och det är just det som är ögonblicket. Hur ett enkelt svar på en fråga kan förändra resten utav ens liv, just i det ögonblicket...

Hur två streck på ett graviditetstest kan förändra allting, just i det ögonblicket när man ser att man delar sin kropp med någon annan. En främling, just när man tittar på stickan för första gången och ser att det är något som lever i sin kropp, den lyckan, den lyckan finns bara just då i det ögonblicket..

Eller hur man kan titta på en person som man älskar och känna hur man förflyttas ut ur sin kropp för att komma på sig själv med att titta på personen som att det är sista gången man ses.

När någon ber om din hand. Ber att få dela resten utav livet med just dig. Just detdär ögonblicket. Man kan snurra tillbaka tiden just dit och känna hur värmen sprider sig i kroppen och ett slags lugn infinner sig. 

Alla dedär vare sig det är små eller stora saker som sker så är varje sekund ett nytt ögonblick. Man väljer kanske bara att spara en del. Men att hitta just ett specifikt ögonblick är väldigt svårt. Men i det stora hela...

Ögonblick skapas och förändras hela tiden..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback



Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se






Auktioner på Tradera

Skapa din egen Tradera-widget



RSS 2.0