Dag åtta.


     2010-02-24 | 09:07:58

Haha, kanske låter det som att jag har tappat fantasin vad gäller bloggning men nej.. Det är bara det att på dagarna händer det inte så mycket allt öppnar på kvällen :) Men vi började dagen med att besöka det salta vattnet..

 
Va en så söt tjej i vattnet som inte alls kan ha varit särskilt gammal men hursom, hon låg i vattnet när en äldre herre går förbi öppnar hon munnen "hej gammla gubbe!!" Trodde jag skulle dö av skratt, denna gubbe stannade såklart upp men vem skulle inte göra det?
 Vi diggade ungen ;)


På kvällen åkte vi in till Patong, för att kolla utbudet där och jorå det var större :) Enormt mycket större.. Traskade runt där i några timmar och shoppade loss. Tänkte på Sandra en hel del när vi såg detta ståndet ;) Å detta var inte allt, det är bara en bråkdel utav vad som fanns!

 
Jag å Micke ägnade oss åt mer shopping ;) Å jooo han blir faktiskt såhär glad utav att springa runt å shoppa och pruta och höra "good price/only for you/ed hardy/more shopping osv...


Vill man se pingisbollar flyga ur diverse "mindre normala" (läs könsorganen) regioner är detta stället att besöka.. Nu räckte inte tiden till, så vi får ta det nästa gång :P
 Vi la tiden på att shoppa, för ovanlighetensskull?!.. 

   
 
 
Man vet ju aldrig, för framtida bruk så att säga :P


Vi avslutade kvällen på "våran" bar, Relax bar.

Dagens väderbild

Klockan är nu ca 15.30..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback



Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se






Auktioner på Tradera

Skapa din egen Tradera-widget



RSS 2.0