Svetlana.


     2011-02-26 | 10:33:00

Jag har aldrig varit med om maken till kvinna tidigare, hon tar alla priser! Denna ryska kvinna, som vi kallar Svetlana förtjänar verkligen ett inlägg..

För det första, vid frukosten varje morgon sitter hon och hennes kille och äter. Visst inget konstigt med det, men att ta åt sig 42 brödskivor och lämna 41 ½ och typ resten utav frukosten och 49 olika tallrikar?... Ni förstår ju själva. Bara här börjar man irritera sig.

Men nu räcker inte det, för denna människa gillar att synas och höras. När man hämtar ut handdukar står det KLART OCH TYDLIGT att handdukarna ligger på solstolen i MAX 30 minuter ifall man inte är där sedan tas de bort för att låta andra gäster nyttja solstolarna. Det tycker ju vilken annan human människa som helst att det är förståeligt eller hur?!

Alla utom Svetlana. Hon och hennes kille hade tagit en massage på 1 TIMMA och när de kommer ut från spat så är deras handdukar borta och några andra ligger på solstolarna (några svenska killar). Svetlana blir helt till sig och börjar gapa och ropa och slänger tillslut ner den nya handduken som ligger på HENNES solstol. Detta ser den nya ägaren till solstolen och han börjar ju i sin tur att gestikulera och säga ifrån varpå Svetlana fortsätter med en jäkla lång ramsa på ryska.

Inte nog med det så upptäcker hon att hennes scarf till huvudet är borta, och börjar anklaga den svenska för att ha snott den är liknande. Den svenska står som ett frågetecken och vet varken ut eller inte, tills en ny svensk kille lägger sig i och säger att personalen i baren faktiskt tagit bort deras handdukar. Detta kan hon inte förstå, och en ny ramsa kommer. Personalen kommer till undsättning och löser konflikten så gott det går (svensken väljer att avvika från poolen och går) fortfarande syns inte scarfen till och barpersonalen börjar riva upp handdukarna ur "återlämnings-lådan".. Å gissa!! Haha, gissa vad de hittar? Bland använda, blöta, svettiga handdukar om inte scarfen!

Jag trodde att jag skulle dö utav skratt, och just vid detta tillfälle så skulle jag ha DÖDAT för kunna ryska! Fyfarao va kul det hade varit!! Jag kan dessutom meddela att Svetlana inte såg det minsta nöjd ut. Det var mord i hennes blick....


papparazzi nästa?!....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


TrackbackSkapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se


Auktioner på Tradera

Skapa din egen Tradera-widgetRSS 2.0