En tanke.


     2011-03-24 | 14:57:06

Shit va irriterande det är när man har världens blogg-inlägg i huvudet och sen när man väl sätter sig här så är det bortblåst, hur stora är oddsen liksom?! Men jag gör ett försök..

Tänker på det här med perfektion som jag (och säkert många andra) ständigt också vill uppnå. Varför?! Varför måste allt vara perfekt, varför kan det inte få vara minsta lilla fel eller varför kan man inte få nöja sig med att det är bra? Måste det vara perfekt? Vem bestämmer ens att det är perfekt? Alla ser vi väl "perfekt" på olika sätt. Det är sjukt.

Det är sorgligt att vi inför andra personer kan gå in i olika roller bara för att bli "accepterade", godkända som människor. Varför kan vi inte bara vara oss själva och faktiskt bli omtyckta för dem vi är? Handlar det om dålig självkänsla/förtroende eller är samhället bara uppbyggt på det viset att vi ska föra oss på ett visst sätt? Att vara som man är duger inte? Hur låter inte det liksom?...

Perfekt är det som gäller! Det ironiska i det hela blir ju automatiskt det faktum att INGEN är perfekt, så hur går det ihop? Perfekt ska man vara, men det finns inget som heter perfekt... Den du!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback



Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se






Auktioner på Tradera

Skapa din egen Tradera-widget



RSS 2.0