1800.


     2011-05-17 | 23:58:56

Att jag inte gillar att gå till tandläkaren är nog ganska så uppenbart nu. Det kostar en massa pengar och det är okända människor som ska "gräva" i munnen och man är helt utlämnad! Jag menar, tänk ifall tandläkaren skulle få ett ryck eller ett infall och bara känna för att borra sönder alla tänderna, bedöva hela munnen eller kanske rycka ut framtänderna?! Det hade ju inte varit sådär jättehäftigt precis.

Nu verkar jag ju ha haft en nedrans tur när jag varit där då detta inte inträffat. ännu... Jag har däremot fått göra om min "rotfyllnings-lagnings-tand"och medverkat i en starwars film idag. På en bokad tid som "bara" skulle ta 20 minuter var jag där i 60. Kom ut med en ny tand, ny upplevelse och 1800 kronor fattigare! Det är inte så illa pinkat ;)

Det enda som kanske är lite illa är att efter dendär Starwars-upplevelsen fick jag reda på att jag kanske måste bege mig till en käkspecialist (har jag för mig att det var) eftersom att min visdomstand som ska ut ligger nära nerverna. UNDERBART!! Vilken tur man kan ha alltså.... Å som att detta inte skulle vara nog, tanden som de gjorde om känns konstig! Det känns liksom lite som att det är en metall/stålsak som sitter fast och irriterar tandköttet..


Bilden kommer från google


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback



Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se






Auktioner på Tradera

Skapa din egen Tradera-widget



RSS 2.0